fbpx

Voucher foto cadou

Voucher foto cadou

brush

Vrei sa faci un cadou deosebit cuiva, ceva cu semnificatie, fara sa risti sa nu-i placa? Ofera cadou o sedinta foto profesionala care le va oferi celor dragi amintiri minunate sub forma de fotografii.

Un voucher foto cadou, de atat aveti nevoie ca sa faceti oamenii fericiti, voi alegeti voucherul foto potrivit: voucher cadou pentru sedinte foto de maternitate sau pentru nou nascuti si bebelusi sau poate voucherul pentru sedinte foto de familie. Orice veti alege, va fi un cadou deosebit si o experienta de neuitat!

Studioul foto in care va astept se bucura de o locatie superba, aproape de linistea Gradinii Botanice din Bucuresti. Recuzita impresionanta o sa va dea batai de cap pentru ca nu o sa stiti in ce poveste sa va transpuneti mai intai. Totul este incalzit de lumina naturala esentiala pentru fotografiile perfecte, de voie buna si multa rabdare pentru ca fiecare cadru sa surprinda ascunzisurile sufletelor voastre. In functie de dorintele voastre, mutam povestile in natura, iar rezultatul va fi spectaculos!

Sedinta foto copii – cadoul ideal pentru orice familie

voucher foto cadou

Idei de cadouri personalizate pentru cei dragi

voucher foto cadou

Un cadou inedit

Un voucher cadou pentru o sedinta foto profesionala la studioul nostru este un cadou inedit si potrivit pentru familia si prietenii tai. Achizitioneaza acum un voucher foto cadou pentru a face o surpriza placuta celor dragi. Valoarea voucherului este egala cu valoarea sesiunii foto pe care o alegeti, Vezi detalii si preturi sedinte foto. Poate fi cadou copii 1 an, cadouri copii, cadouri copii 1 an, cadouri pentru gravide, cadouri nou nascuti, cadouri viitoare mamici.

brush

Marius Niculae fotograf familie si copii

0728 187 628

contact@mariusniculae.com

Spread the love