Vouchere foto cadou de Crăciun

Vouchere foto cadou de Crăciun

fotografia de craciun

Vezi mai multe fotografii de Craciun
 

Comandă un voucher Voucher foto Album foto Portofoliu
 

Ședințe foto Crăciun

PREȚUL UNEI ȘEDINȚE FOTO ESTE DE 500 RON, VEZI DETALII

Voucherele cadou de Crăciun, cel mai frumos dar pentru cei dragi

Ce mi se pare cel mai greu în zilele noastre este să alegi cadoul potrivit pentru cineva la care ții. Cadoul acela care să aibă semnificație aparte, profunzime, care să producă o stare, să aducă zâmbet, apropiere, bucurie, relaxare.

Din dorința de a oferi toate acestea, a apărut ideea voucherelor cadou. Iar voucherele cadou pentru ședințe foto Crăciun sunt unele dintre cele mai iubite.

Ultimele evenimente din viața noastră ne-au arătat că tare bine este să ne bucurăm de ceea ce avem, atunci când avem, să le fim aproape celor dragi, să petrecem timp cât mai frumos cu ei, să ne bucurăm de sărbători, de aniversări, de fiecare moment pe care îl trăim. Așa că nu este cu siguranță prea devreme să ne gândim la Crăciun și la magia acestei sărbători care ne strânge pe toți în jurul bradului, la povești despre copilărie, despre tradiții, despre tot ne bucură sufletele.

Ședințele foto cu anumit specific au un farmec aparte, te transpun într-o anumită atmosferă, îți dau o stare de bine. Cu atât mai mult când vorbim de ședințele foto dedicate Crăciunului. Puteți face cadou vouchere prin care cei dragi vouă să programeze ședințe foto într-un cadru de vis.

Cei mici sunt întotdeauna fascinați de întreg scenariul, indiferent de vârstă, și de recuzita impresionantă. Este extrem de plăcut să ai parte de un cadru de poveste în care să surprinzi momente frumoase alături de familia ta. Este și o modalitate minunată de a le arăta copiilor cât de importante sunt sărbătorile și cât de importantă este familia.

 

Voucherele foto cadou de Crăciun

Moș Crăciun cu sania și renii lui, brăduți frumos împodobiți, fulgi de nea, jucării și cadouri frumos împachetate, toate fac parte din decorul nostru magic. Ședințele foto de Crăciun par a fi desprinse direct din cărțile cu povești. Iar fotografiile rezultate sunt absolut fermecătoare. Le puteți face cadou celor dragi, le puteți combina în rame foto elegante, puteți realiza albume sau calendare sau puteți personaliza felicitările sau cadourile pe care le oferiți celor dragi de Crăciun. Sunt atât de multe variante și atât de multe idei care să bucure sufletul.

Atmosfera din studio este una pe care nu o veți uita. Este ceva ce mulți dintre cei care ne calcă pragul își doresc să recreeze în propria casă. Iar copiii intră atât de ușor în poveste, se lasă purtați de scenariu și fac ceea ce știu ei cel mai bine: se joacă și se bucură!

Voucherele cadou de Crăciun sunt modul cel mai frumos de a le arăta celor dragi cât de mult înseamnă pentru voi. Nu le dăruiți un simplu cadou, ci o experiență în sine și o amintire pentru totdeauna. Iar ședințele foto de Crăciun se pot transforma într-o frumoasă tradiție, menită să anunțe cea mai frumoasă sărbătoare din an și să vă introducă în acel spirit pe care l-am vrea cu noi pe parcurul întregului an!

Un astfel de voucher este ușor de achiziționat, poate fi trimis și prin curier, în cazul în care nu sunteți aproape de cei dragi și doriți să le faceți o surpriză și este acea idee de cadou pe care toți ceilalți vor vrea să o copieze. Este exact genul de cadou de care îți vei aminti mereu. Vezi video din timpul ședințelor foto.

Comandă un voucher
 

Te-ar putea interesa și

Comandă un voucher Voucher foto Album foto Portofoliu
 
Vrei să faci un cadou deosebit cuiva, ceva cu semnificație, fără să riști să nu-i placă? Un album foto sau voucher foto pentru ședințe foto pot fi un cadou deosebit și o experiență de neuitat!
 
MARIUS NICULAE PHOTOGRAPHY
Tel: 0728 187 628
contact@mariusniculae.com
Spread the love