Sedinte foto nou nascuti
14 martie 2020 Photography

7 motive pentru care să ne alegeți pe NOI

Sunt multe lucruri de care este bine să țineți cont când alegeți un fotograf pentru un eveniment important din viața voastră. Cu atât mai mult atunci când alegeți un fotograf pentru prima ședință foto a bebelușului vostru. Și cum mai nou se spune că modestia este calitatea oamenilor fără calități, noi nu ne vom da modești, ci vă vom spune real și concret ce ne face diferiți și extrem de eligibili:

1. Avem experiență mare în ceea ce privește ședințe foto nou născuți. Experiență care contează enorm atunci când vine vorba despre niște bebeluși delicați, aflați în plin proces de adaptare la lumea în care au venit.

2. Ședințele noastre foto au o structură diversificată: alegem împreună 3-4 hăinuțe în care bebelușul să pozeze și trei înfășări care fac deliciul oricărei ședințe foto cu bebeluși. În plus dispunem de recuzită diversă, care securizează puiul de om, îi oferă confort și liniște.

3. Facem un setup și pe burtică, dacă bebe este cooperant și ne ajută în acest sens. Este foarte important să nu-i creăm disconfort nici lui, nici părinților. Ne dorim o experiență minunată pentru toți cei implicați.

4. Luăm câteva cadre și cu părinții, întotdeauna mai emoționați decât personajul principal. Dar ce poate fi mai frumos decât acest lucru – să le surprindem fix acele emoții de la început de aventură?

5. Pregătim și 4 fotografii digitale pe care le vom alege împreună. Ținem cont de părerile și dorințele oamenilor cu care lucrăm.

6. Termenul de livrare este scurt. Asta pentru că ne bazăm pe o echipă minunată, în care fiecare are un rol esențial: un fotograf, o asistentă și doi editori foto.

7. Studioul nostru este situat în centrul Bucureștiului, într-o locație spațioasă și luminoasă. Astfel că în ședințele noastre foto putem folosi lumina natural, atât de prețioasă în acest domeniu.

Lista ar putea continua, dar ne dorim să ne cunoaștem și să descoperiți alte aspect pozitive direct în studioul nostru. Sau în laboratorul de amintiri frumoase!

Urmărește-ne și pe Youtube pentru a viziona clipuri din timpul ședințelor foto.

Programează ședința foto
 
Vrei să faci un cadou deosebit cuiva, ceva cu semnificație, fără să riști să nu-i placă? Un album foto sau voucher foto pentru ședințe foto pot fi un cadou deosebit și o experiență de neuitat!
 
MARIUS NICULAE PHOTOGRAPHY
Tel: 0728 187 628
contact@mariusniculae.commariusniculae.com

Marius Niculae

Încă din 2005 sunt fotograf de familie și copii, organizez zilnic în studioul meu ședințe foto nou născuți, ședințe foto copii, ședințe foto bebeluși, ședințe foto de maternitate și de familie. Vă aștept cu drag!
Spread the love