Curs pentru fotografie de nou-născuți

Curs pentru fotografie de nou-născuți

fotograf nou nascuti

brush

 

Mentoring cu Marius Niculae

Începuturile par cele mai grele, nu-i așa? Iar lucrul cu copiii (mai ales cu nou-născuții) pare foarte dificil. Nu când înveți de la cineva cu experiență din plin în această nișă.

Cred că un curs de fotografie pentru nou-născuți este tot ce mi-aș fi dorit atunci când am pornit în această aventură. Cineva care să stea alături de mine și să-mi arate exact care sunt tehnicile și trucurile care au ca rezultat fotografiile acelea perfecte, ireal de frumoase. Așa că astăzi eu am adunat într-un curs toată experiența și știința mea în ceea ce privește fotografia de nou-născuți și sunt gata să ți le ofer într-o formă cât mai accesibilă și ușor de asimilat!

Pentru a deveni un fotograf bun, este nevoie de talent, imaginație, creativitate, multe ore de studiu, de mii de încercări de fotografii, de pasiune, de inspirație, de determinare. Dar pentru a deveni un fotograf bun pentru nou-născuți este nevoie de toate cele de mai sus plus încă ceva! După ani în care am fotografiat nou-născuți, am înțeles cât de important este să ai de la cine învăța anumite trucuri, să aibă cine să-ți împărtășească informații teoretice și practice, să poți să te inspiri din experiența cuiva care face zi de zi astfel de fotografii.

În fotografia pentru nou-născuți nu este vorba doar despre tehnica fotografică în sine, ci și de reale aibilități de a lucra cu bebelușii. Dacă vă imaginați că este ușor să creezi imagini de poveste cu bebeluși, ar trebui să vă mai gândiți o dată.

Așa că vin în întâmpinarea celor aflați la început de drum sau care vor să afle mai multe despre fotografia pentru nou-născuți.

Vom discuta despre:

  • Pregătirea pentru sesiunea foto: discuția preliminară cu părinții, în ce moment al zilei este ideal să se desfășoare o astfel de ședință foto, vestimentație și multe altele;
  • Alegerea recuzitei și pregătirea spațiului în care se va desfășura ședința foto. Vorbim de bebeluși, așa că sunt importante inclusiv detalii precum temperatura din studio;
  • Setările aparatului de fotografiat astfel încât să obțineți cele mai bune imagini;
  • Lumina naturală vs. Lumina artificială;
  • Siguranța și liniștirea bebelușului. Este extrem de important să știm cum să reacționăm în cazul în care bebelușul este agitat sau apar incidente neprăvăzute. Suntem acolo să îi sprijinim și pe părinți care cu siguranță vor avea emoții;
  • Fotografiile pe beanbag și în props-uri;
  • Fotografierea bebelușului înfășat;
  • Recuzita și achiziționarea ei.

Cursul cuprinde și îndrumări privind editarea imaginilor, corectarea culorii pielii, a fundalului, finisarea imaginilor și amprentarea acestora cu tușa personală a fiecărui fotograf. Discutăm despre cum pregătim imaginile pentru print și despre ce își doresc părinții după ce ședința foto s-a încheiat, pentru a putea veni în întâmpinarea dorințelor lor.

Promovare

Și pentru că oamenii trebuie să afle despre munca pe care o depunem, vă voi ajuta să deprindeți și pașii care trebuie urmați pentru promovarea propriului portofoliu și atragerea de noi clienți cu un cont gratuit și publicarea portofoliului propriu pe pe site-ul fotografidefamilie.com.

Cursurile sunt 1 la 1 pentru a putea pune toate întrebările care te frământă, pentru ca tot focusul să fie asupra ta și să putem lucra cât mai aplicat. Știu cât de important este ca după un astfel de curs să pleci cu cât mai multă informație, cu cât mai multe tehnici asimilate și cu cât mai multe fotografii realizate care vor rămâne în portofoliul tău. Durata cursului este de 10 ore.

Vei lua parte la 4 ședințe foto intr-o singura zi iar fotografiile realizate le poți folosi pentru promovare.

Dacă o să-ți placă la noi vei avea posibilitatea de a folosi studioul nostru gratuit timp de 2 zile. În prima zi pentru fotografie, iar în a două zi pentru editare.

Prețul acestui curs intensiv este de 400 euro.

Așa că te aștept cu drag să ne cunoaștem și să-ți fiu ghid în această lume fascinantă a fotografiei pentru nou-născuți!

Pentru mai multe detalii, vă invit să mă contactați la numărul de telefon 0728 187 628 sau pe e-mail: contact@mariusniculae.com

brush

Spread the love