PREȚURI ȘI PROGRAMĂRI ȘEDINȚE FOTO

MATERNITATE

Preț 700 lei

MINI MATERNITATE

Preț 600 lei

NOU NĂSCUT

Preț 850 lei

MINI NOU NĂSCUT

Preț 600 lei
Sedinte foto bebelusi

BEBELUȘI

Preț 650 lei
Sedinte foto copii

COPII

Preț 650 lei
Ședințe foto aniversare

ANIVERSARE

Preț 650 lei
Sedinte foto familie

FAMILIE

Preț 650 lei
Sedinte foto de Paste

PAȘTE

Preț 550 lei

PLANIFICAREA ȘEDINȚEI FOTO

De la naștere, le facem zilnic zeci de poze copiilor noștri. Ne fascinează fiecare grimasă, orice zâmbet, ridicare din sprâncene sau orice altceva încearcă să ne transmită cei mici prin limbajul non-verbal. Dar cum ar fi să ai parte și de câteva fotografii profesioniste, realizate într-un cadru special amenajat? Te aștept la studioul foto să cream împreună amintiri unice, pe care le vei prețui o viață întreagă și de care se vor bucura și generațiile următoare. Hai la joacă în lumea fotografiei și a copilăriei!

Rețeta este simplă, dar recunosc, are ingrediente secrete. Așadar, se ia întreaga familie, cu mic, cu mare și se aduce la studioul nostru. După ce primul pas a fost făcut, nu vă rămâne decât să vă relaxați și să vă lasați pe mâinile mele. Vreau să vă simțiți că într-o poveste, să vă bucurați de fiecare clipă și să vă lasați emoțiile libere. Îmi doresc să fiți voi în fața aparatului, autentici, plini de viață și de iubire. Putem face atât fotografii planificate, cu cadre studiate, dar ne putem bucura și de instantanee, așa că nu vă lăsăți acasă spontaneitatea.

Sfatul meu este să vă rezervați timp suficient și să țineți cont că în cazul ședințelor foto cu bebeluși sau copii mici este nevoie de pauze, fie pentru a fi schimbați, hrăniți sau pur și simplu pentru a fi alintați de părinți. în plus, experiență mea că fotograf, dar mai ales că tata, îmi spune că uneori cei mici nu sunt foarte dornici să colaboreze. Așa că înarmați-vă cu răbdare și mult tact. Până la urma se vor lăsa și ei seduși de obiectivul aparatului foto.

Vă mai vând un pont: este bine să aveți cu voi gustările preferate ale copilului și o jucărie pe care o iubește. Îl vă face să se simță mult mai în largul sau și securizat, având în vedere că pentru el mediul este total străin. Schimburile curate pentru nou-născuți sunt absolut necesare pentru că vom petrece ceva timp împreună în care pot apărea tot felul de situații mai mult sau mai puțin neprevăzute, și nu vă faceți griji: avem temperatura optimă pentru a putea schimba copilașul fară teama că ar putea raci.

Se vor face poze doar copilului sau participam și noi?

În toate ședințele foto cu nou născuți sau copii sunt incluse câteva cadre de familie, părinți + copii.

Daca dorești mai multe detalii poți vizita pagina întrebări frecvente legate de ședințele foto.

MARIUS NICULAE PHOTOGRAPHY
Tel: 0739 874 228 contact@mariusniculae.com
Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0