fotograf nunta
18 aprilie 2018 Fotografie de nunta

Cauti un fotograf cu experienta pentru nunta ta?

Atunci cand doua persoane decid sa isi petreaca restul vietii impreuna, incep deja sa se gandeasca sau sa organizeze marele eveniment. Nunta devine astfel cel mai important din viata viitoarei familii care merita sa fie imortalizat de un profesionist. In acest articol vrem sa va descriem cativa pasi pe care trebuie sa ii urmati pentru a alege fotograful potrivit, fotograful de nunta.

Cum sa stabilim marile detalii ale unei nunti

Stresul de dinaintea zilei cea mare sunt foarte complicate si agitate. Pentru a evita aceasta agitatie din punctul de vedere al alegerii unui fotograf nunta, urmati acest ghid bine structurat si cu siguranta veti avea cele mai bune cadre la evenimentul vostru.

fotografia de nunta

Primul pas este etapa cercetarii, in aceasta etapa este foarte important sa cautati informatii despre fotografi peste tot. Cel mai mult se preteaza mediul online deoarece acesta este cel mai la indemana. Indiferent de orasul in care va aflati, sigur exista grupuri a locuitorilor unde puteti adresa o intrebare. Intrebarea e clara, ce fotografi de nunta exista. In etapa aceasta se afla cea mai importanta parte din alegere deoarece aici se decide calitatea fotografilor ce urmeaza a fi realizate. Asadar, cercetati si va interesati de parerile celorlalti deoarece doar ei pot sa iti ofere cu siguranta cele mai sincere pareri.

fotografia de nunta

Al 2-lea pas este reprezentat de crearea unei liste cu potentiali fotografi si analiza portofolilor lor. Este necesar sa cereti un portofoliu ca sa vedeti pe ce tip de fotografie se incadreaza cel mai bine fotograful. Tot acest portofoliu garanteaza calitatea viitoarelor fotografii ale evenimentului vostru asa ca este bine sa aveti ochi critic in aceasta situatie.

fotografia de nunta

Al 3-lea pas este reprezentat de contactarea persoanelor desemnate si verificarea disponibilitatii lor in data evenimentului. Desigur, acesti pasi pot fi transformati in mult mai multi dar aceste 3 reguli simple iti garanteaza fotografii de exceptie la nunta ta. Nu uita de un aspect insa foarte important. Si anume, bugetul alocat pentru aceasta activitate deoarece preturile difera in functie de experienta fotografului dar nu sustinem ca daca un fotograf are experienta este cu siguranta mai bun decat unul care se afla la inceputul carierei. Tineti minte ca fotografia este o arta si unele persoane se nasc ca sa realizeze aceasta arta pe cand altii doar invata cum sa o faca.

trash the dress

Asadar, alegerea unui fotograf de nunta nu este o activitate atat de complexa pe cum suna. Daca urmati acesti pasi simplii atunci cu siguranta puteti evita stresul si agitatia legata de acest eveniment important din viata voastra. Acum ca stiti cum sa alegeti cel mai bun fotograf, cu siguranta veti avea cele mai bune fotografii si instantanee la nunta. Evenimentul este foarte important si este necesar ca fotograful desemnat sa inteleaga ca acest eveniment este unic in viata voastra. Va dorim mult success in alegerea celui mai bun fotograf!


Marius Niculae

Încă din 2005 sunt fotograf de familie și copii, organizez zilnic în studioul meu ședințe foto nou născuți, ședințe foto copii, ședințe foto bebeluși, ședințe foto de maternitate și de familie. Vă aștept cu drag!
Spread the love