Foto aniversare

Ce torturi ar trebui folosite pentru smash the cake

În special părinții adoră shootingurile smash the cake, datorită faptului că cei mici se vor putea simți extraordinar în timpul unor astfel de sesiuni foto și totodată, rezultatele finale vor fi întotdeauna excepționale. În ultima perioada, din ce în ce mai mulți părinți optează pentru astfel de ședințe foto, datorită faptului că se pot surprinde cele mai drăguțe ipostaze.

Totuși, în cadrul unor ședințe foto smash the cake trebuie să se ia în calcul și alegerea prăjiturii. Pentru că rezultatele să fie incredibile părinții trebuie să țînă cont de următoarele aspecte, printre care se numără:

Ședințe foto aniversare

Prăjiturele să aibă nuanțe asemănătoare cu cele din background

Pentru un aspect echilibrat și armonios. Așadar, în cazul în care fundalul prezintă culori pastelate, atunci este important că și tortul să aibă aceleași nuanțe în așa măsură inat poză să fie echilibrată din punct de vedere cromatic.

Mai mult de atât, atunci când se optează pentru un anumit tip de tort, ar trebui să se ia în calcul și faptul că interiorul acestuia trebuie să fie colorat în mare măsură cu aceleași nuanțe care se regăsesc în background. În acest mod, paleta cromatică va fi una balansată, iar întregul decor va arată excepțional.

În cazul în care se dorește mai multă diversitate, se poate lua în calcul și faptul că se pot folosi și anumite nuanțe care sunt complementare. Printre acestea se numără și nuanțele de alb, însă se pot utiliza și nuanțe care sunt complet opuse celor care se regăsesc în fundal.

De exemplu, dacă fundalul este albastru, atunci se poate opta inclusiv pentru un tort colorat în nuanțe de oranj sau galben. Astfel că, tortul va fi unul dintre obiectele centrale ale pozei, iar fotografia va fi diversificată din punct de vedere cromatic.

Ședințe foto aniversare

Prăjiturile nu ar trebui să aibă elemente de design care pot să rănească

În anumite cazuri, se folosesc diferite accesorii pentru prăjituri, printre care se numără lumanarelele, articole comestibile, de diferite forme și multe altele. În momentul în care se desfășoară un shooting de tip smash the cake, este recomandat că acestea să nu fie folosite, din cauza faptului că există riscul că cel mic să se accidenteze.

Așadar, o prăjitură clasică, ce prezintă mai multe tipuri de crema, în diferite culori, fructe și un blat pufos sunt ideale pentru o astfel de ședința foto. Acest lucru este ideal, mai ales în momentul în care bebelușul va începe să se joace cu prăjitură.

Prăjiturile trebuie să fie create special pentru bebeluși

În momentul în care cei mici se joacă cu prăjiturile în timpul unei sesiuni foto, aceștia vor încerca să o guste. Într-adevăr pentru fotografi astfel de momente sunt ideale, deoarece cadrul surprins va fi unul natural, plăcut și interesant.

Totuși, este important de menționat și faptul că aceste prăjituri trebuie să fie create special pentru bebeluși, adică să nu conțină foarte mult zahăr sau substanțe nocive. În acest mod, întreagă ședința foto va fi una plăcută atât pentru părinți, cât și pentru cei mici.

Marius Niculae Photography

Urmărește-ne și pe Youtube Marius Niculae Photography pentru a viziona clipuri din timpul ședințelor foto.

 

Lasă un răspuns