sedinta foto trash the dress
2 martie 2018 Fotografie de nunta

Ce trebuie sa stii despre sedintele foto trash the dress

Ziua nuntii este cea mai importanta zi din viata unui cuplu. Este o zi plina de emotii si de sentimente pe care mirii vor sa si-o aminteasca, cu drag, pana la adanci batraneti. Pentru a imortaliza frumusetea si emotia acestei zile minunate, mirii vor apela la un fotograf profesionist care sa puna in imagini chipurile si siluetele lor in diverse ipostaze. Fiecare poza reprezinta o amintire atunci cand memoria nu mai poate povesti nepotilor, este o marturie vie a uniunii in acte a unui cuplu indragostit.

Pregatirea pentru sedinta foto de dinainte de nunta a cuplului are cerinte speciale de care este bine sa se tina cont.

Ce reprezinta pregatirea pentru sedinta foto de dinainte de nunta?
Pregatirea unei nunti este un proces care necesita timp, atentie si cel mai important, nervi de otel. Pregatirea sedintei foto este o mica particica din intreg ritualul prin care vor trece mirii si trebuie pregatit in cele mai mici detalii. Primul pas in pregatirea sedintei foto este alegerea fotografului. Desi pare o alegere usoara, acest pas va influenta rezultatul final si anume albumul vostru de nunta. Trebuie sa luati in considerare faptul ca stilul fotografului trebuie sa rezoneze cu ideea voastra de album si poze de nunta. Inainte de a alege, ati putea lua in considerare o sedinta foto de proba pentru a vedea cat de confortabil va simtiti in prezenta fotografului, modul in care va surprinde, elemente legate de stilul de fotografiere si in mare spus: daca exista sau nu chimie intre voi.

Pentru a fi siguri ca ati ales un fotograf profesionist care isi va respecta angajamentul luat, va trebui sa incheiati un contract in care sa treceti toate aspectele care va intereseaza.

fotograf nunta

Urmatorul pas consta in alegerea zonei in care va avea loc sedinta foto. Aceasta poate fi o padure, pe malul marii, in centrul unui oras sau chiar in mediul rural. Voi sunteti cei care stabiliti daca va faceti un plan, regizati viitoarele poze sau daca va lasati dusi de valul emotiilor care va vor inunda. Cel mai nou trend, unul care este si costisitor, este sa va faceti pozele in strainatate.

Ultimul pas ar fi alegerea costumatiei, daca veti fi imbracati in rochie, respectiv costum de ginerica sau nu. Mireasa isi va aranja parul, va fi machiata corespunzator si va avea grija de orice detaliu legat de aspect.

fotograf nunta

Ce reprezinta sedinta foto de dupa nunta?
Sedintele foto de dupa nunta se pot desfasura la orice interval de timp dupa nunta propriu zisa. Ca alegeti sa purtati costumul de ginerica si mireasa rochia de nunta, este complet alegerea voastra. Pentru o sedinta foto lipsita de stres, presiuni si oboseala, sedinta poate avea loc la cateva zile dupa nunta. Astfel, nu va va suna niciun invitat sau vreo ruda sa intrerupa sedinta, nu veti primi vesti proaste legate de organizare; veti avea cadrul perfect pentru a arata cat mai bine in poze.

fotograf nunta

Desi ziua nuntii deseneaza emotii nebanuite pe chipurile mirilor, emotii care trebuie si vor fi imortalizate in pozele din acea zi, tocmai acest amalgam de emotii este motivul pentru care majoritatea mirilor aleg sa mai faca o sedinta dupa nunta. Numita de multi „Trash the Dress” pentru ca unele mirese vor sa „distruga” rochia, aceasta sedinta cere o anumita pregatire si atentie. La fel de multa, daca nu si mai multa decat sedinta de dinaintea nuntii. Acelasi pregatiri de alegere a locatiei, look si tinuta. Totul pentru emotii imortalizate in imagini, reprezentari 2d a unor momente si emotii 5d.

Pentru orice sedinta foto ati opta, faceti-va temele din timp si cu mare atentie!

MARIUS NICULAE PHOTOGRAPHY
Tel: 0728 187 628
contact@mariusniculae.commariusniculae.com

Marius Niculae

Încă din 2005 sunt fotograf de familie și copii, organizez zilnic în studioul meu ședințe foto nou născuți, ședințe foto copii, ședințe foto bebeluși, ședințe foto de maternitate și de familie. Vă aștept cu drag!
Spread the love