sedinte foto bebelusi

De ce să-i faci copilului o ședință foto

Amintiri din Copilărie

1. Documentezi faptul că ai fost acolo
De cele mai multe ori tu ești cel din spatele camerei, tu ești cel mare face o fotografie acelui zâmbet adorabil. Ești cel care documentează faptul că ați petrecut o zi în parc.

Uneori trebuie să ajungi în cealaltă parte a camerei și să lași pe altcineva să fie fotograful. Chiar daca nu-ți place să fii în fotografii, fă-o. Nu contează daca ai vrut să slăbești mai întăi 5 kiligrame și abia apoi să faci fotografia. Nu contează că nu ai cel mai perfect machiaj sau cea mai perfectă ținută. Copii tai se vor uita la fotografii peste ani și cred că ți-ai dori că mai degrabă să se-și amintească de momentele distractive, în loc să te întrebe unde ai fost pentru că nu apari în niciuna dintre fotografii.

Cu siguranță-ți dorești să-ți amintești de tine când că pe o mamă tânără a unui nou născut sau ca pe un tata căruia îi placea să se joace fotbal cu copii. Acum probabil că vei zice că-ți vei aminti, dar adevărul este că nu-ți vei aminti chiar totul. Acele fotografii care dovedesc că ai fost acolo vor însemnă totul pentru tine și pentru copii tai mai tărziu.

sedinte foto nou-nascuti

2. A fost odată că niciodată… o vreme în care copii tai erau mici
Într-o zi, băiețelul pe care îl tii în brațe vă fi mai înalt că tine. Vă avea mâini de bărbat și o voce mai profundă și mai puternică. Iți va fi destul de greu să crezi că a existat un moment în care mânuțele sale mici nu puteau nici macar să-ți cuprindă degetul. Asigura-te că surprinzi micile detalii.

S-ar putea să ai zile în care să te inrebi daca copilul tău chiar te-a crezut vreodată cool sau daca a avut zile în care te-a vrut prin preajma lui și în care a avut nevoie de tine. Aceste fotografii vor demonstra faptul că copilul tău a crezut odată că tu ai fost cel care a pus luna pe Cer și de aceea vor fi și mai semnificative. Nostalgia este un sentiment care-ți vă încălzi inima și care vă întări legăturile.

3. Vă iubiți
Da, acesta este probabil cel mai important motiv pentru care ar trebui să faci fotografii alaturi de copilul tău. Vă iubiți. Relația dintre voi este cea mai puternica și mai importanta relație din viață amândurora.

De ce să-i faci copilului o ședință foto

O imagine valorează cât o mie de cuvinte

Imaginează-ți cât de mult vă însemnă pentru copil o fotografie în care tu-l privești cu fascinație și adorare completa, atunci când vă creste. Imaginează-ți cât de mult vei prețui o fotografie în care copilul se vă uita în ochii tai cu încredere absoluta. A spune “te iubesc” înseamnă mult, dar o fotografie este un memento de durata al acelei iubiri.

Sperăm că aceste trei motive te vor încurajă să fii în mai multe fotografii cu copii tai și chiar și să faci o tradiție din a face cate o ședință foto profesională o data pe an sau cel puțin o data la câțiva ani. Nu vei regreta niciodată că ai capturat aceste momente.

Urmărește-ne și pe Youtube Youtube Marius Niculae Photography pentru a viziona clipuri din timpul ședințelor foto.

Vezi portofoliul ședințe foto de copii sau fă o programare.


Marius Niculae

Încă din 2005 sunt fotograf de familie și copii, organizez zilnic în studioul meu ședințe foto nou născuți, ședințe foto copii, ședințe foto bebeluși, ședințe foto de maternitate și de familie. Vă aștept cu drag!
Spread the love