fotograf copii
27 ianuarie 2020 Sedinte foto pentru copii

Descopera magia unei sedinte foto de nou nascuti

Fiecare familie ce a fost binecuvantata cu venirea pe lume a unui nou nascut poate sa pastreze amintiri absolut fantastice cu aceasta perioada prin fotografia de nou nascut. Exista o oferta foarte numeroasa si variata de fotografi care ofera sedinte foto nou nascuti si tot ceea ce trebuie sa faci este sa gasesti un astfel de fotograf in apropiere sau care sa se deplaseze in localitatea in care locuiesti.

Un nou nascut este o minune si fiecare gest, fiecare grimasa, fiecare privire si fiecare zambet a unui nou nascut sunt cu adevarat unice. Prin urmare alege sa nu ratezi primele saptamani din viata unui bebelus si cauta inca dinaintea venirii pe lume a bebelusului tau un fotograf profesionist care detine in portofoliul sau sedinte foto nou nascuti.

fotografia de nou nascut

Fotografia de nou nascut

Fotografia de nou nascut este cu adevarat magica atat pentru un fotograf copii, cat si pentru parinti. Chiar daca bebelusul nu realizeaza ce se intampla, peste ani cand acesta va fi destul de marisor pentru a intelege va descoperi plin de emotie cat de micut era in respectivele fotografii. Mai mult decat atat, aceste sedinte foto nou nascuti au menirea de a oferi adevarate mosteniri de familie. Atunci cand apelezi la serviciile unui fotograf profesionist specializat in fotografia de nou nascut poti opta pentru ca aceste sedinte sa fie organizate intr-un studio foto pus la dispozitie de fotograful respectiv sau chiar la tine acasa, acolo unde nou nascutul simte caldura parintilor.

sedinte foto nou nascuti

Studio foto

Un studio foto profesionist este intotdeauna organizat astfel incat atmosfera sa fie una calda, primitoare si unde bebelusul sa se simta confortabil, desigur alaturi de mami si tati. Pe de alta parte, si o sedinta foto cu bebelusul organizata in locuinta familiei poate surprinde foarte bine sentimentul de dragoste dintre parinti si nou nascut, dar si sentimentul de siguranta pe care bebelusul il resimte in caminul familiei.

Atunci cand angajezi un fotograf cu experienta in fotografia de nou nascut ai garantia faptului ca acesta va surprinde in fiecare fotografie cele mai intense si puternice trairi si emotii atat din partea parintilor, cat si din partea nou nascutului. Daca esti printre parintii care recent a fost binecuvantat cu venirea pe lume a unui nou suflet nu pierde magia acestei perioade si angajeaza chiar azi un fotograf specializat in sedinte foto nou nascuti.

Urmărește-ne și pe Youtube pentru a viziona clipuri din timpul ședințelor foto.

Programează ședința foto
 
Vrei să faci un cadou deosebit cuiva, ceva cu semnificație, fără să riști să nu-i placă? Un album foto sau voucher foto pentru ședințe foto pot fi un cadou deosebit și o experiență de neuitat!
 
MARIUS NICULAE PHOTOGRAPHY
Tel: 0728 187 628
contact@mariusniculae.commariusniculae.com

Marius Niculae

Încă din 2005 sunt fotograf de familie și copii, organizez zilnic în studioul meu ședințe foto nou născuți, ședințe foto copii, ședințe foto bebeluși, ședințe foto de maternitate și de familie. Vă aștept cu drag!
Spread the love