10 septembrie 2017 Fotografie de nunta

Elemente esentiale pentru crearea albumului de nunta

fotograf de nunta

Nunta este, fara indoiala, unul dintre cele mai mari evenimente ale vietii. O zi in care bucuria este la la superlativ, iar mirii si invitatii traiesc impreuna in imagini cele mai emotionante momente. Alegerea rochiei, a costumului viitorului mire sau chiar primul test pentru machiajul de nunta sunt, evident, momente pline de emotie. Dar toate acestea vor fi departe de a fi singurele momente magice ale nuntii, fie ca ne raportam la perioada de pregatire, fie ca ne raportam chiar la ziua ce mare. Si, cum nimic nu poate fi mai viu decat o amintire, doar un fotograf nunta va putea surprinde pentru eternitate toate aceste momente pline de emotie.

fotograf de nunta

In ziua nuntii, momentele in care mireasa si mirele se imbraca, sosirea miresei la locul ceremoniei la bratul tatalui, iesirea din biserica si multe altele similare, trebuie surprinse de un fotograf nunta cu experienta, pentru un rezultat de succes. Un zambet, o mana tremuratoare, lacrimi si emotii, sunt aspecte pe care doar ochiul unui profesionist le poate surprinde. Pentru ca acest lucru sa se intample, odata ce fotograful este ales, mirii trebuie sa discute cu acesta despre stilul preferat de fotografie. Desigur, este important sa se arunce o privire asupra muncii sale profesionale, dar este important sa se si sublinieze asteptarile. Pe de alta parte, este important sa nu se ignore sfaturile unui profesionist care va intelege esenta nuntii.

Mirii nu ar trebui sa ezite sa se lase fotografiati intr-un cadru original, care poate fi un parc de distractii, o terasa pe acoperis, o sala de cinema, un teren de sport etc. Cel mai potrivit este sa se ia in considerare tema nuntii precum si gusturile personale, dar si hobby-urile. Un bun fotograf nunta nu va omite sa surprinda in imagini cele mai bune prietene ale miresei imbracate in cele mai frumoase rochii de cocktail – domnisoarele de onoare! Iar pentru imagini pline de culoare si umor se poate face apel la obiecte colorate, precum confetti, baloane, palarii, panglici etc.

fotografia de nunta

Pentru fotografii nunta reusite nu trebuie sa se ezite sa se aduca in decor accesorii, precum: buchete de flori, ochelari de soare, mustati false etc. Alaturi de prieteni, mirii pot face fotografii pline de umor. Spre exemplu, mireasa si mirele se pot saruta asezati in coltul unei camere, iar martorii se aseaza mai departe de acestia, prefacandu-se ca ii urmaresc.

Creativitatea se dovedeste si in cazul fotografiiilor de nunta cheia reusitei. O nunta originala trebuie sa fie imortalizata in imagini la fel de originale.


Marius Niculae

Încă din 2005 sunt fotograf de familie și copii, organizez zilnic în studioul meu ședințe foto nou născuți, ședințe foto copii, ședințe foto bebeluși, ședințe foto de maternitate și de familie. Vă aștept cu drag!
Spread the love