fotografia de nunta
18 septembrie 2018 Fotografie de nunta

Fotograf nunta in Bucuresti

Voi incepe cu ideea principala: un fotograf nunta nu trebuie sa fie exclusiv pentru nunta. Pentru ca, pentru a face fotografii la nunti adesea inseamna sa te obisnuiesti cu modelele si sa pierzi pasiunea, cea care duce la inseminarea creatoare. Da, sunt de acord ca o persoana care face fotografie profesionala pentru nunta, o face doar mai bine. 

Dar aceasta este doar pe de o parte … pentru ca aici vorbim despre creativitate. Pe de alta parte, o persoana, care face doar fotografii de nunti, pierde cel mai valoros lucru din creativitate si anume sentimentul de bucurie. In general in acest articol voi vorbi despre cine este un fotograf de nunta.

fotografia de nunta

Ce cauti de obicei la un fotograf de nunta
Ei bine, majoritatea clientilor care contacteaza fotograful de nunta se intereseaza in primul rand de pret. Insa este gresit, nu poti sa te ghidezi doar dupa pret, tinand cont ca aici vorbim despre nunta ta ar trebui sa iei in calcul calitatea si garantia serviciilor pe care le ofera un fotograf. Acest lucru ar duce in mod inevitabil la o concluzie neplacuta si anume ca un bun fotograf de nunta nu este pentru toata lumea. Ei bine, nu este deloc asa, pentru ca serviciile oferite de un fotograf profesionist nu se compara cu cele ale unui amator care face fotografii in timpul liber.

fotograf nunta

S-ar putea crede ca un fotograf de nunta lucreaza de dragul profitului, dar nu este deloc asa. Un fotograf profesionist face asta din pasiune, este creativ si de fiecare data gaseste noi inspiratii pentru a realiza imagini de exceptie. El alege cadrele pentru a aborda din nou o anumita imagine emotionala integrala, atat de necesara pentru a-si combina creativitatea si pentru a incerca sa o discearna din nou. Datorita experientei si viziunii sale, miracolele minunate devin brusc perceptibile iar cele inutile, imperceptibile. In general, acest fotograf de nunti vede oamenii intr-un mod special, ca intr-un film despre dragoste. Si, folosind originalitatea opiniilor sale, doreste sa impartaseasca acest lucru.

foto nunta

De ce ai nevoie de un fotograf de nunta
Privind fotografiile realizate de un fotograf nunta, oamenii rareori acorda atentie adevaratului inteles, care este inerent in ele. Fotograful profesionist nu este niciodata in impas, acordand atentie rochiei potrivite la pantofi, peisajului frumos, emotiilor care se revarsa din imagini si multor altora. In zambetele din fotografiile de nunta, imbratisarile si sarutarile se aseamana cu un film cu actori buni, iar marginile cadrului se transforma in modele complicate… Si totul este sincer. In spatele acestui lucru, fotograful real de nunti vede acest lucru cu adevarat, fiind imprevizibil cu privire la dragostea participantilor.

In multe familii, fotografiile de nunta sunt pastrate cu grija. Generatie dupa generatie se uita la bucata de carton care se estompeaza treptat, iar acest lucru nu se reflecta numai asupra celor dragi, ci astfel, poate fi evaluata, lucrarea fotografului. Romantic, creativ, responsabil si  dupa cum se dovedeste, cu o profesie foarte dificila, fotograful de nunta dispune de calitati incontestabile.


Marius Niculae

Încă din 2005 sunt fotograf de familie și copii, organizez zilnic în studioul meu ședințe foto nou născuți, ședințe foto copii, ședințe foto bebeluși, ședințe foto de maternitate și de familie. Vă aștept cu drag!
Spread the love