fotograf nunta marius niculae
29 august 2018 Fotografie de nunta

Fotografi nunta Bucuresti

O nunta este ca o vacanta frumoasa pe care vrei sa o pastrezi in memoria ta pentru totdeauna. Poti sa ai chiar si o suta de idei neobisnuite pentru fotografiile din ziua nuntii tale,  iar sesiunile foto pot sa arate fanteziste, deoarece anumiti fotografi nunta Bucuresti, nu impun limite. Chiar daca doresti sa vii cu cea mai originala idee pentru fotografiile  de nunta, vei realiza in cele din urma si vei accepta ideea ca toate imaginile pe care ti le-ati creat in minte, au fost deja realizate de cineva. 

In portofoliul unui fotograf profesionist, vei gasi imagini neobisnuite pentru fotografiile de nunti si sesiunile foto. Pot fi refuzate in mod deliberat fotografiile facute pe marginea unei prapastii si pe insulele minunate cu nisip miscator, pe varfurile aisbergurilor si pe crestele montane inalte cu zapada, in rest fotograful de nunta va realiza imaginile foto asa cum ti le doresti.  Cele mai multe dintre idei pot fi repetate si pot fi imprumutate pentru a fi recreate in mod unicat si, poate mult mai bine.

sesiune foto trash the dress

Personalizeaza-ti fotografiile de nunta

Fa-ti fotografia de nunta mai personalizata. Sa nu fie doar o fotografie intr-un interior frumos sau intr-o gradina inflorita, ci intr-un loc care este cu adevarat important pentru tine. Poate ca este parcul in care a avut loc prima intalnire, restaurantul unde ati sarbatorit prima voastra aniversare sau locul unde a fost facuta cererea in casatorie. Daca aveti interese comune profita de acest avantaj. Poate ca amandoi faceti skate sau cantati la  chitara. Este grozav ca dupa ani, sa te uiti la fotografiile de nunta, si de fapt sa vezi o intreaga poveste despre tine, atat de tanar si indragostit.

fotograf nunta profesionist

Cu siguranta stii ca fotografia de nunta este literalmente iluminata. Adica, cea mai importanta componenta a oricarei imagini este lumina. Dar lumina este diferita si se schimba constant pe tot parcursul zilei. In fotografie, exista notiunea de „ora de aur” – de data aceasta imediat dupa zori sau inainte de apus. In aceste ore, lumina soarelui este perfecta, deoarece in acest moment se obtin doar imagini blande. Desigur, programul nuntii poate presupune o plimbare intr-o dupa-amiaza fierbinte, fiind destul de dificil sa faci ajustari in acest moment. Cu toate acestea, poti face intotdeauna o mica pauza  de 15 minute pentru a prinde razele soarelui si a obtine astfel, imagini frumoase.

fotograf nunta

Amintiri de peste ani

Nu trebuie sa uiti ca in timpul nuntii este necesar sa existe o perioada de repaus, pentru a comunica cu cei dragi si pentru a te odihni putin, mai ales la sfarsitul serii, dar nu inainte de banchet. Fotografia de nunta este ceva care te va face sa te intorci in ziua ta speciala, iar toate imaginile foto si videoclipurile trebuie sa reflecte modul in care te-ai simtit in acele momente, adica fericit si implinit.  Viata este atat de trecatoare, incat amintirile de la nunta trebuie sa exprime momentele speciale care sunt importante nu doar pentru tine si nu doar ca date memorabile, ci si pentru momentele cand vei sta alaturi de membrii propriei tale familii, depanand amintiri.


Marius Niculae

Încă din 2005 sunt fotograf de familie și copii, organizez zilnic în studioul meu ședințe foto nou născuți, ședințe foto copii, ședințe foto bebeluși, ședințe foto de maternitate și de familie. Vă aștept cu drag!
Spread the love