sedinte foto nou nascuti
14 iunie 2019 Fotografie de familie

Marius Niculae – Fotograf de familie

Sunt Marius și de aproape 15 ani surprind în imagini frânturi de viață. Viața cu cele mai frumoase etape ale ei pentru că fotografiez emoțiile celor ce-și unesc poveștile, emoțiile viitoarelor mame, apoi primele zâmbete ale bebelușului, creștinarea și primele aniversări și multe alte evenimente de poveste din familie! în studioul meu cu suflet și multă lumina, din centrul Bucureștiului, mulți copilași s-au lăsat fascinați de aparatul foto, de recuzita jucăușă și decorurile magice. Iar atunci când povestea o cere, ședințele foto se fac în natură sau în mediul cald de acasă.

Sedinte foto nou nascuti

Sedinte foto nou nascuti

Tu cum îți imaginezi ședința foto ideală pentru familia ta?

Fotografia a apărut în viață mea că un simplu hobby, prin lentilă unui aparat banal. Dar atunci când ne jucăm suntem cei mai autentici, așa că ușor-ușor a luat naștere o mare pasiune. A fost momentul în care am renunțat la ceea ce făceam pentru a mă dedică acestui vis: acela de a crea amintiri pentru oamenii care au curajul să-și lase emoțiile la vedere. Iar de la fotografiile la evenimente am făcut pasul și spre fotografia de familie. A fost firesc, pentru că sunt familist convins, tatăl unui băiat deja mare, care cu greu se lasă fotografiat.

sedinte foto nou nascuti

Fotograf de familie

Dar alături de oamenii care îmi intră în studio retrăiesc zi de zi cele mai frumoase etape din viață de familie, cu ochii minții văd tot ceea ce am trăit și eu și mă gândesc de fiecare dată: oare cum mi-ar fi plăcut mie să fie păstrat pe hârtie fotografică acel moment? Așa că zi de zi este o competiție! A mea cu mine!

sedinta foto nou nascut

Pentru că pun tot sufletul și toată concentrarea pentru că ceea ce fac să iasă și mai bine. Iar fotografiile cu copii sunt cele care îmi trezesc cele mai multe emoții. Pentru că inocența lor, spontaneitatea, latura lor jucăușă, sinceritatea, toate acestea trec lentilă aparatului de fotografiat și îți pot produce fiori de dulce plăcere și peste 20, și peste 30, și peste 50 de ani! Am că atuu-uri experiență, pasiunea, seriozitatea și perfecționismul. și cel mai prietenos spațiu în care se pot scrie cele mai frumoase poveșți.

Voi trebuie să veniți doar cu chef de joacă, de iubit, de trăit!

Așa că hai să ne cunoaștem, să povestim la o cafea despre ce-ți place, ce te reprezintă, cum visezi să-ți fie amintirile, iar eu voi face totul că dorințele tale să se transforme în realitate!

Programează o sedinta foto nou nascuti!

Marius Niculae

Încă din 2005 sunt fotograf de familie și copii, organizez zilnic în studioul meu ședințe foto nou născuți, ședințe foto copii, ședințe foto bebeluși, ședințe foto de maternitate și de familie. Vă aștept cu drag!
Spread the love