sedinta foto nou nascuti
sedinta foto nou nascuti
sedinta foto nou nascuti
sedinta foto nou nascuti

Sedinta foto de nou nascuti – Newborn – Poze bebelusi

Organizam sedinte foto nou nascuti realizate in studioul nostru de pe strada Strada Ernest Juvara, nr 14, locul unde momentele pure si frumoase din primele zile de viata ale bebelusului Dvs. sunt transformate in amintiri dragi. Este recomandat sa programati sedinta foto primele 21 de zile de la nastere, in aceasta perioada cei mici sunt mai somnolenti si se pot realiza cadre cu ei dormind.

poze bebelusi

Poze bebelusi

O sedinta foto newborn reprezinta o amintire de neuitat pentru bebe si intreaga familie, momentul in care se obtin imagini deosebite cu bebelusul intr-unul din cele mai frumoase si importante momente din viata lui.

sedinta foto nou nascuti

Sedinte foto de nou nascuti

O sedinta foto nou nascuti creaza amintiri clare si de durata, daca doriti ca cele mai frumoase si unice momente din primele saptamani de viata ale bebelusului Dvs sa fie transformate in amintiri dragi va asteptam in studioul nostru unde vom realiza cele mai reusite cadre.

Newborn Photography

Studioul este special amenajat pentru fotografia de familie, sedinte foto de nou-nascuti, sedinte foto bebelusi, sedinte foto copii sau sedinte foto maternitate. Detinem o bogata colectie de hainute, accesorii si recuzita pentru sesiuni foto de nou-nascut, copii si maternitate. Pentru sedintele foto puteti aduce si lucruri personale.

sedinta foto nou nascuti

Sedinte foto bebelusi

O sedinta foto dedicata unui nou nascut dureaza intre 2 si 3 ore sau chiar mai mult in anumite situatii cand cei mici nu sunt foarte dornici sa colaboreze. Daca in acest timp nu am obtinut cadre reusite nu este nici o problema, daca este posibil se prelungeste sesiunea foto sau se repeta in alta zi aleasa de comun acord.

Este important sa va rezervati suficient timp in ziua respectiva si sa tineti cont ca in timpul sedintei cei mici au nevoie de pauze, sa fie schimbati, hraniti sau pur si simplu pentru a fi alintati de parinti. Nu va faceti griji pentru conditiile din studio, avem mereu temperatura optima pentru a putea schimba copilasul fara teama ca ar putea raci, mai mult temperatura optima pentru nou-nascut o pot alege parintii, astfel incat sa nu ii cream niciun disconfort. Folosim recuzita si accesorii de calitate, spalate si igienizate dupa fiecare sedinta foto.

Pentru a pastra fotografiile intr-un mod placut si util comandati si un album foto creat din material de calitate.

Se vor face poze doar copilului sau participam si noi?

In toate sedintele foto cu nou nascuti sau copii sunt incluse cateva cadre de familie, parinti + copii.

Este momentul pentru o sedinta foto newborn!

Programează o ședință foto
MARIUS NICULAE PHOTOGRAPHY
Tel: 0728 187 628
contact@mariusniculae.commariusniculae.com

Marius Niculae

Încă din 2005 sunt fotograf de familie și copii, organizez zilnic în studioul meu ședințe foto nou născuți, ședințe foto copii, ședințe foto bebeluși, ședințe foto de maternitate și de familie. Vă aștept cu drag!
Spread the love