sedinte foto copii

brush intors

 

Sedinte foto copii

Cand spunem copii, spunem puritate, spontaneitate, naturalete, lipsa de inhibitii, amuzament – multe, calitati pe care noi ca adulti le pierdem odata cu trecerea timpului. De aceea exista insa fotografia de familie.

Sunt Marius Niculae, fotograf profesionist, iar acesta este site-ul meu de prezentare. Fiind parinte la randul meu, inteleg ca este natural sa tinem greu pasul cu ritmul incredibil de rapid in care cresc bebelusii nostri in copii, iar mai apoi in adolescenti. Si pentru ca timpul zboara si nu se mai intoarce, sa realizezi o sedinta foto pentru copiii tai este mai mult decat inspirat. Este obligatoriu.

 

Portofoliul meu, pe care te invit sa-l consulti mai jos si pe pagina dedicata, este cea mai buna dovada in acest sens. Din timpul sarcinii, si pana la prima zi de scoala sau chiar mai departe, am fost alaturi de clientii mei si le-am surprins toata paleta de trairi: nerabdare, extaz, usurare, emotie, curiozitate, implinire.

 

Am fotografiat gravide si am realizat mii de poze cu copii, de toate varstele. Fie ca iti doresti un portret al nou-nascutului tau, sau un tablou cu copilul tau, iti pot oferi o creatie unica, impresionanta.

 

Un fotograf care realizeaza sedinte foto nou-nascuti si fotografii copii trebuie sa fie extrem de intuitiv, sa empatizeze natural cu copiii si sa ii inteleaga pe cei care ii trec pragul studioului. Trebuie sa stabileasca o legatura si sa stie cum sa puna in valoare candoarea celor mici.

 

Toti copiii sunt artisti, spunea Picasso. Daca vrei sa te convingi, programeaza acum o sedinta foto pentru copilul tau. Iti garantez ca va fi o experienta incitanta pentru toti cei implicati.

 

Si ca, peste ani, copiii tai iti vor multumi ca le-ai facut cadou o sedinta foto cu un fotograf profesionist.

 

 

 

Comenteaza pe facebook