fbpx

Sedinte foto copii

Sedinte foto copii

sedinte foto copii

Portofoliu Preturi Voucher foto Album foto Programeaza
 

Sedinte foto copii Bucuresti

Sunt Marius Niculae, fotograf de familie si copii, iar acesta este site-ul meu de prezentare. Fiind parinte la randul meu, inteleg ca este natural sa tinem greu pasul cu ritmul incredibil de rapid in care cresc bebelusii nostri in copii, iar mai apoi in adolescenti. Si pentru ca timpul zboara si nu se mai intoarce, sa realizezi o sedinta foto pentru copiii tai este mai mult decat inspirat, este obligatoriu.

Cand spunem copii, spunem puritate, spontaneitate, naturalete, lipsa de inhibitii, amuzament, multe calitati pe care noi ca adulti le pierdem odata cu trecerea timpului. De aceea exista insa fotografia de familie.

Kids Photography

 

Kids Photography

Portofoliul meu, pe care te invit sa-l consulti pe pagina dedicata, este cea mai buna dovada in acest sens. Din timpul sarcinii si pana la prima zi de scoala sau chiar mai departe, am fost alaturi de clientii mei si le-am surprins toata paleta de trairi: nerabdare, extaz, usurare, emotie, curiozitate, implinire.

Un fotograf care realizeaza sedinte foto nou-nascuti si fotografii copii trebuie sa fie extrem de intuitiv, sa empatizeze natural cu copiii si sa ii inteleaga pe cei care ii trec pragul studioului. Trebuie sa stabileasca o legatura si sa stie cum sa puna in valoare candoarea celor mici.

Toti copii sunt artisti, spunea Picasso. Daca vrei sa te convingi, programeaza acum o ședință foto pentru copilul tau. Iti garantez ca va fi o experienta incitanta pentru toti cei implicati.

Se vor face poze doar copilului sau participam și noi?
În toate ședințele foto cu nou născuți sau copii sunt incluse câteva cadre de familie, părinți + copii. Peste ani, copii tai iți vor mulțumi pentru ședință foto realizată de un fotograf de copii.

Te-ar putea interesa și

Portofoliu Preturi Voucher foto Album foto Programeaza
 

Ședințe foto copii București

Vrei să faci un cadou deosebit cuiva, ceva cu semnificație, fără să riști să nu-i placă? Un album foto sau voucher foto pentru ședințe foto pot fi un cadou deosebit și o experiență de neuitat!
 
Spread the love