Sedinte foto copii

Sedinte foto copii

sedinte foto copii

PREȚUL UNEI ȘEDINȚE FOTO ESTE DE 600 RON, VEZI DETALII

Plătește avansul Programează sedința Cumpără un Voucher Albume foto
 

Sedinte foto copii Bucuresti

Oare ce mai rămâne din copilărie? Sunete, miresme, parfumuri, zâmbete…dar și prostioare nemărturisite, dar și momente de complicitate între frați și surori, între mamă și copil… Atunci când suntem mici, visăm să devenim mari. Dar când suntem mari, este foarte frumos să ne amintim cu nostalgie de timpul care a trecut. Este foarte bine și foarte frumos să imortalizezi toate aceste momente și trebuie să ții cont de un lucru important, toți copiii vor adora să își amintească și ei la rândul lor, de cea mai frumoasă perioadă din viața lor, copilăria.

Cele mai bune și cele mai frumoase amintiri pe care le păstrăm din copilărie sunt deci cele care sunt imortalizate în fotografii. Sunt cele mai inedite și mai de preț clișee, clișee care capturează cele mai prețioase momente. Toți copii sunt artiști, spunea Picasso. Dacă vrei să te convingi, programează acum o ședință foto pentru copilul tău. Sedinte foto copii, îți garantez că va fi o experiență incitantă pentru toți cei implicați.

Kids Photography

 
 

În toate ședințele foto sunt incluse câteva cadre de familie, părinți împreună cu copii.
 

Te-ar putea interesa și

Plătește avansul Programează sedința Cumpără un Voucher Albume foto
 

Sedinta foto copii

Portofoliul meu de sedinte foto copii, este cea mai bună dovadă în acest sens. Din timpul sarcinii și până la prima zi de scoală sau chiar mai departe, am fost alaturi de clienții mei și le-am surprins toată paleta de trăiri: nerăbdare, extaz, ușurare, emoție, curiozitate, împlinire. Fiind parinte la randul meu, inteleg ca este natural sa tinem greu pasul cu ritmul incredibil de rapid in care cresc bebelusii nostri in copii, iar mai apoi in adolescenti. Si pentru ca timpul zboara si nu se mai intoarce, sa realizezi o sedinta foto pentru copiii tai este mai mult decat inspirat, este obligatoriu.

YouTube video
 

Vezi mai multe video din timpul ședințelor foto.
 

Cand spunem copii, spunem puritate, spontaneitate, naturalete, lipsa de inhibitii, amuzament, multe calitati pe care noi ca adulti le pierdem odata cu trecerea timpului. De aceea exista insa fotografia de familie.

Fotograf copii

Pentru mine, ca fotograf de familie, cele mai frumoase amintiri sunt cele din timpul unei sedinte foto copii. Sunt pur și simplu fascinat de fiecare grimasă, de fiecare încercare de zâmbet, de fiecare părticică din această minune care luminează încăperea. Așa că pentru astfel de sedinte foto copii avem pregătite și cele mai frumoase elemente de recuzită și decor.

Întregim povestea cu tot ce poate fi mai frumos și mai gingaș: hăinuțe și accesorii, de la bentițe pentru fetițe, căciulițe, pălării, hăinuțe croșetate, blănițe, coșuri, până la valize și jucării, toate spălate și sterilizate după fiecare ședință foto! Decoruri idilice de vacanță, marine sau cu flori și multe altele fac ca fiecare ședință foto de bebeluși să fie desprinsă dintr-un basm.

Detaliile fac diferența, am înțeles asta după ani de muncă, după nenumărate ședințe foto, după nenumărate schimbări de recuzită și decoruri. Și mai este ceva ce contează enorm la ședințele foto pentru copii: să-ți placă 100% să fii în preajma celor mici. Copiii nu pot fi păcăliți, ei simt răceala, simt când nu ești prezent, când vrei să termini sesiunea foto mai repede, simt când omul din fața lor nu-l privește cu autentică și reală căldură.

Programează ședința foto
 
Vrei să faci un cadou deosebit cuiva, ceva cu semnificație, fără să riști să nu-i placă? Un album foto sau voucher foto pentru ședințe foto pot fi un cadou deosebit și o experiență de neuitat!
 
MARIUS NICULAE PHOTOGRAPHY
Tel: 0739 874 228
contact@mariusniculae.commariusniculae.com
Spread the love