sedinta foto nou nascuti
24 aprilie 2018 Sedinte foto nou nascuti

Sedinte foto nou nascuti – poze cu bebelusi

poze bebelusi

Sedinta foto bebe – poze cu bebelusi

Pozele cu bebelusi au puterea de a transmite dragostea, emotia si de a crea o imagine gingasa si inocenta. Programati sedinta foto inca din timpul saricinii pentru a fi siguri ca se gaseste un loc disponibil in studio pentru sedinta foto in prima saptamana de la nastere. Pentru a obtine poze cu bebelusi frumoase este recomandat ca sedinta foto pentru nou nascut sa fie realizata in primele 12 zile de la nastere, perioada in care bebelusii sunt mai somnolenti si atunci putem realiza mai usor cadrele cu ei dormind. Dupa aceasta perioada bebelusii incep sa fie mai agitati, sa manance mai mult, sa doarma mai putin si sa devina constienti de mediul inconjurator.

Este recomandat sa incercati sa tineti micutul treaz inainte de sedinta foto pentru ca in timpul sesiunii foto nou nascutul sa doarma sau sa adoarma mai usor.

Fotografie bebelusi

De obicei la noi o sedinta foto dedicata unui nou nascut dureaza intre 2 si 3 ore, dar se poate prelungi in anumite situatii cand cei mici nu sunt foarte dornici sa colaboreze, bebelusii pot avea o zi buna sau nu. Daca in timpul sedintei nu am obtinut cadrele dorite nu este nici o problema, sedinta se poate repeta in alta zi.

sedinta foto nou nascuti

Fotograf newborn

Relaxati-va, sunteti pe maine bune, admosfera din studio este primitoare, temperatura este optima in asa fel incat sa nu creeze disconfort celui mic, bebelusul nu va fi infasat strans si nu va fi pus in pozitii incomode, va sta confortabil tot timpul sedintei foto. In sedinta foto sunt incluse si cadre de familie, parintii cu copii. Pentru ca fotografiile sa fie cat mai reusite ii sfatuiesc pe parinti sa opteze pentru haine simple fara imprimeuri.

Portrete nou-nascuti

sedinta foto nou nascuti

Fotograf copii

In studioul nostru puteti alege dintr-o gama larga de fundaluri la care se adauga o recuzita impresionanta de bentite, caciulite, palarii, blanite, cosuri, valize si multe altele sau puteti aduce lucruri personale pe care sa le folosim in timpul sedintei foto.

sedinta foto nou nascuti

Prin fotografiile create nu surprindem doar simple foto cu cel mic, surprindem toata emotia si dragostea pe care o primeste de la parintii sai, fotografia newborn este unica in felul ei, surprinde clipe de viata.

Fotograf nou nascuti Bucuresti

Sunt Marius Niculae fotograf profesionist de familie si copii inca din 2005, cu experienta cumulata in toti acesti ani pot surprinde emotia asa cum va doriti. Pentru informatii ma puteti contacta la nr 0728 187 628 sau folosind formularul de contact. Programeaza acum o sedinta foto sau ofera o sedinta foto cadou celor dragi tie!


Marius Niculae

Încă din 2005 sunt fotograf de familie și copii, organizez zilnic în studioul meu ședințe foto nou născuți, ședințe foto copii, ședințe foto bebeluși, ședințe foto de maternitate și de familie. Vă aștept cu drag!
Spread the love