Sedinte foto nou nascuti

Sedinte foto nou nascuti

foto nou nascut

Vezi portofoliu fotografia de nou nascut

Timpul zboara si bebelusii cresc intr-un ritm incredibil, nici nu o sa-ti dai seama cat de mare s-a facut si nu ai reusit sa salvezi momentele importante din cresterea lor.

Iti recomand ca in primul an pentru a surprinde etapele de crestere si dezvoltare ale bebelusului tau sa realizezi periodic o sedinta foto, nu iti spun asta ca fotograf, ci ca parinte.

Suntem prietenosi si stim sa ne purtam cu bebelusii, in studio va putem asigura toate conditiile necesare pentru a putea desfasura sedinta foto in conditii normale. Detinem o recuzita bogata, as zice chiar impresionanta, diferite costume tematice, fundaluri, bentite, caciulite, palarii, cosuri, galeti, jucarii, etc.

Se vor face poze doar copilului sau participam si noi?
In toate sedintele foto cu nou nascuti sau copii sunt incluse cateva cadre de familie, parinti + copii.

Marius Niculae fotograf nou nascuti in Bucuresti cu experienta sedintele foto cu cei mici. Va invit sa vedeti cateva fotografii din portofoliul dedicat fotografiei de nou nascuti.

Portofoliu sedinte foto nou nascuti  •  Preturi sedinte foto  •  Comanda sedinta foto  •  Ofera o sedinta foto cadou – Voucher foto cadou  •  Contact

 

Newborn Photography By Marius Niculae

Din 2005 practic meseria de fotograf profesionist full time, detin o bogata experienta in fotografia de evenimente importante din viata unui cuplu: nunta, botez, cununie civila sau sedinte foto.

MARIUS NICULAE Photography
Tel: 0728 187 628
Email: contact@mariusniculae.com

Daca sunteti in cautarea unui fotograf exceptional pentru evenimentul important ce se apropie in viata dumneavoastra, Marius Niculae va sta la dispozitie cu urmatoarele servicii foto video: fotografia de nunta, sedinta foto trash the dress, fotografia de botez, fotografia de maternitate, sedinte foto nou nascuti, sedinte foto nou copii, fotografia de familie, sedinte foto naniversare, cabina foto, filmari nunta, filmari botez.