fbpx

Fotograf nou nascuti

Fotograf nou nascuti

sedinte foto newborn

Portofoliu Preturi Voucher foto Album foto Programeaza

 

Timpul zboară și bebelușii cresc într-un ritm incredibil, nici nu o să-ți dai seama cât de mare s-a făcut și nu ai reușit să salvezi momentele importante din creșterea lor.

Îți recomand că în primul an pentru a surprinde etapele de creștere și dezvoltare ale bebelușului tău să realizezi periodic o ședință foto nou născut, nu îți spun asta ca fotograf, ci ca părinte.

Suntem prietenoși și știm să ne purtăm cu bebelușii, în studio va putem asigura toate condițiile necesare pentru a putea desfășura ședința foto în condiții normale. Deținem o recuzita bogată, aș zice chiar impresionantă, diferite costume tematice, fundaluri, bentițe, căciulițe, pălării, coșuri, găleți, jucării, etc.

Se vor face poze doar copilului sau participăm și noi?
În toate ședințele foto cu nou născuți sau copii sunt incluse câteva cadre de familie, părinți + copii.

Marius Niculae fotograf familie, copii și nou născuți în București cu experiență ședințele foto cu cei mici. Va invit să vedeți câteva fotografii din portofoliul dedicat fotografiei de nou născuți.

Ședințe foto de nou născuți

 

Te-ar putea interesa și

Portofoliu Preturi Voucher foto Album foto Programeaza

 

Fotograf nou născuți

Din 2005 practic meseria de fotograf profesionist full time, dețin o bogată experiență în fotografia de evenimente importante din viața unui cuplu: nuntă, botez, cununie civilă sau ședințe foto.

Newborn Photography

Vrei să faci un cadou deosebit cuiva, ceva cu semnificație, fără să riști să nu-i placă? Un album foto sau voucher foto pentru ședințe foto pot fi un cadou deosebit și o experiență de neuitat!

 
Spread the love