sedinta foto copii bucuresti
22 ianuarie 2021 Sedinte foto pentru copii

Ședințe foto pentru copii

Importanța unei ședințe foto la copil în fiecare an

Timpul trece prea repede, iar cei mici cresc și mai repede. Nu vrei să uiți momentele frumoase, nu-i așa?

Imortalizează-le.

Deși poate părea un timp scurt, un an înseamnă foarte mult pentru copil. Dacă vrei să ai amintiri frumoase cu copii tai încă din primele zile de viață și până când își “vor lua zborul”, atunci ședințele foto anuale reprezintă un dar de neprețuit atât pentru tine, dar și pentru copil și pentru următoarele generații.

Copii cresc repede..

De la prima mâncare solidă, la primii pași, la primele zile de liceu, nu vei vrea să ratezi vre-un moment. Ședințele foto-ți oferă posibilitatea de a documenta toate schimbările din viață copilului sau a familiei.

Poate acum există un nou membru în familie sau poate că copilul sau copii din familie au crescut și s-au maturizat surprinzător de mult în ultimul an.

Uneori nici nu-ți dai seama de beneficiile unei ședințe foto, decât după trecerea timpului. Una dintre cele mai bune modalități de a a retrăi toate momentele frumoase alaturi de copilul tău și din viață de familie este cu ajutorul fotografiilor.

Programează ședința foto
 

Ședințe foto pentru copii

De ce să nu-ți decorezi casa cu ceva foarte, foarte personalizat?

Ce modalitate mai bună de a-ți decora casa sau biroul decât cu fotografiile copiilor? Este posibil să ai o mulțime de poze cu cei mici pe telefonul mobil, dar acelea nu sunt genul de fotografii pe care-ți vei dori să le pui pe pânză și să le agăți deasupra șemineului.

Apropo, știai că acest lucru poate sporti încrederea în sine a copiilor tai? Studiile arata că fotografiile anuale și afișarea lor prin casa sau în biroul tău îi vor transmite micuțului faptul că este important pentru tine și că onorezi amintirile pe care le ai cu el.

Poate vei fi cel care vă începe o tradiție

Indiferent că ai crescut făcând fotografii sau nu, este o tradiție excelența pe care o poți începe nu numai cu copilul, ci cu întreagă familie. Într-o zi, nepoții tai și poate chiar și copiii lor se vor uita înapoi la fotografiile făcute de tine, deci este important să ai imagini profesionale de calitate pentru că generațiile viitoare să se poată bucura de ele. Și odată ce începeți tradiția de a face fotografii în fiecare an, copii o pot continua atunci când au familia și copii lor.

Ședințe foto pentru copii

Scapă de stresul de a-ți face propriile fotografii

În loc să încerci să organizezi singur o ședință foto pentru copil, de ce să nu apelezi la un fotograf profesionist? Fotografii profesioniști lucrează frecvent cu copii și cu familii și vor ști cum să-ți tina copii fericiți și să-i pozeze fară că aceștia să-și dea seama că sunt fotografiați. În plus, majoritatea fotografilor profesioniști se vor ocupa și de tipărirea fotografiilor, deci, vei obține fotografii de cea mai înalta calitate cu micuțul tău.

Data viitoare când te gândești că ai nevoie de fotografii noi pentru copilul tău, dar nu numai, ia în considerare programarea unei ședințe foto cu un fotograf profesionist și transforma-o într-o tradiție de care familia ta se vă putea bucura pentru următorii ani.

Vezi portofoliul ședințe foto de copii sau fă o programare.

Fă cadoul perfect!

Albumul foto împreună cu un voucher foto cadou pentru o ședință foto profesională la studioul nostru sunt un cadou inedit și potrivit pentru întreaga familie sau prietenii tăi.

Urmărește-ne și pe Youtube pentru a viziona clipuri din timpul ședințelor foto.


Marius Niculae

Încă din 2005 sunt fotograf de familie și copii, organizez zilnic în studioul meu ședințe foto nou născuți, ședințe foto copii, ședințe foto bebeluși, ședințe foto de maternitate și de familie. Vă aștept cu drag!
Spread the love