fbpx

Termeni si conditii

Termeni si conditii

Ultima actualizare: mai 2018

SC Studio Photo Family SRL cu sediul pe Strada Zării, Nr 13, Etaj 1, Interfon 1, București, administrată de Marius Niculae și reprezentată online prin intermediul site-urilor web mariusniculae.com, cutiutafoto.ro și fotografiadeprodus.ro, se supune și respectă toate legile în vigoare din Romania privind protecția datelor cu caracter personal. Folosirea acestui site implică acceptarea termenilor și condițiilor de mai jos, recomandăm citirea cu atenție a acestora.

SC Studio Photo Family SRL își rezervă dreptul de a modifica sau de a întrerupe, temporar sau permanent, parțial sau chiar în totalitate serviciile prezentate prin intermediul site-ului mariusniculae.com, cu sau fară o notificare prealabilă.

Nu suntem răspunzători legal față de nici o persoana fizică sau juridică pentru suspendarea sau întreruperea serviciilor disponibile prin intermediul site-ului web mariusniculae.com.

Informam pe această cale că putem schimba structura, conținutul, serviciile oferite și condițiile de folosire ale site-ului în orice moment. Noile condiții devin valabile din momentul în care au fost făcute publice și nu au caracter retroactiv.

SC Studio Photo Family SRL face toate eforturile pentru a asigura buna funcționare a site-ului web mariusniculae.com și încerca să corecteze erorile și omisiunile cât mai repede posibil.

Dreptul de autor
Toate fotografiile și textele de pe acest site aparțin SC Studio Photo Family SRL și sunt protejate de legea 8/1996 privind drepturile de autor și conexe, publicarea sau folosirea lor se face numai cu acordul proprietarului.

Vă rugăm să raportați orice încălcare a acestor termeni și condiții folosind adresa de mail contact@mariusniculae.com sau folosind formularul de contact.

Spread the love