fbpx

Sedinte foto copii

Sedinte foto copii

sedinte foto copii

Portofoliu foto copii Preturi Voucher foto cadou Rezerva o sedinta foto Contact

 

Sunt Marius Niculae, fotograf profesionist, iar acesta este site-ul meu de prezentare. Fiind parinte la randul meu, inteleg ca este natural sa tinem greu pasul cu ritmul incredibil de rapid in care cresc bebelusii nostri in copii, iar mai apoi in adolescenti. Si pentru ca timpul zboara si nu se mai intoarce, sa realizezi o sedinta foto pentru copiii tai este mai mult decat inspirat, este obligatoriu.

Cand spunem copii, spunem puritate, spontaneitate, naturalete, lipsa de inhibitii, amuzament, multe calitati pe care noi ca adulti le pierdem odata cu trecerea timpului. De aceea exista insa fotografia de familie.

Sedinte foto copii

Portofoliul meu, pe care te invit sa-l consulti pe pagina dedicata, este cea mai buna dovada in acest sens. Din timpul sarcinii si pana la prima zi de scoala sau chiar mai departe, am fost alaturi de clientii mei si le-am surprins toata paleta de trairi: nerabdare, extaz, usurare, emotie, curiozitate, implinire.

Un fotograf care realizeaza sedinte foto nou-nascuti si fotografii copii trebuie sa fie extrem de intuitiv, sa empatizeze natural cu copiii si sa ii inteleaga pe cei care ii trec pragul studioului. Trebuie sa stabileasca o legatura si sa stie cum sa puna in valoare candoarea celor mici.

Toti copii sunt artisti, spunea Picasso. Daca vrei sa te convingi, programeaza acum o sedinta foto pentru copilul tau. Iti garantez ca va fi o experienta incitanta pentru toti cei implicati.

Se vor face poze doar copilului sau participam si noi?
In toate sedintele foto cu nou nascuti sau copii sunt incluse cateva cadre de familie, parinti + copii. Peste ani, copii tai iti vor multumi pentru sedinta foto realizata de un fotograf profesionist.

Kids Photography

 

Te-ar putea interesa si

Portofoliu foto copii Preturi Voucher foto cadou Rezerva o sedinta foto Contact

 

Kids Photography By Marius Niculae

Sedinte foto pentru copii in studio sau afara.

MARIUS NICULAE photography
Tel: 0728 187 628
Email: contact@mariusniculae.com

Daca sunteti in cautarea unui fotograf exceptional pentru evenimentul important ce se apropie in viata dumneavoastra, Marius Niculae va sta la dispozitie cu urmatoarele servicii foto video: fotografia de nunta, sedinta foto trash the dress, fotografia de botez, fotografia de maternitate, sedinte foto nou nascuti, sedinte foto nou copii, fotografia de familie, sedinte foto aniversare, cabina foto.

Spread the love