Sedinte foto copii

Sedinte foto copii

sedinte foto copii

PREȚUL UNEI ȘEDINȚE FOTO ESTE DE 600 RON, VEZI DETALII

Portofoliu Preturi Voucher foto Album foto Programeaza
 

Sedinte foto copii Bucuresti

Oare ce mai rămâne din copilărie? Sunete, miresme, parfumuri, zâmbete…dar și prostioare nemărturisite, dar și momente de complicitate între frați și surori, între mamă și copil… Atunci când suntem mici, visăm să devenim mari. Dar când suntem mari, este foarte frumos să ne amintim cu nostalgie de timpul care a trecut. Este foarte bine și foarte frumos deci să imortalizezi toate aceste momente și trebuie să ții cont de un lucru important, toți copiii vor adora să își amintească și ei la rândul lor, de cea mai frumoasă perioadă din viața lor, copilăria.

Cele mai bune și cele mai frumoase amintiri pe care le păstrăm din copilărie sunt deci cele care sunt imortalizate în fotografii. Sunt cele mai inedite și mai de preț clișee, clișee care capturează cele mai prețioase momente. Toți copii sunt artiști, spunea Picasso. Dacă vrei să te convingi, programează acum o ședință foto pentru copilul tău. Sedinte foto copii Bucuresti, îți garantez că va fi o experiență incitantă pentru toți cei implicați.

Kids Photography

 

Sedinte foto copii Bucuresti

Portofoliul meu, pe care te invit să-l consulți pe pagina dedicată, este cea mai bună dovadă în acest sens. Din timpul sarcinii și până la prima zi de scoală sau chiar mai departe, am fost alaturi de clienții mei și le-am surprins țoață paleta de trăiri: nerăbdare, extaz, ușurare, emoție, curiozitate, împlinire.

YouTube video
 

Fiind parinte la randul meu, inteleg ca este natural sa tinem greu pasul cu ritmul incredibil de rapid in care cresc bebelusii nostri in copii, iar mai apoi in adolescenti. Si pentru ca timpul zboara si nu se mai intoarce, sa realizezi o sedinta foto pentru copiii tai este mai mult decat inspirat, este obligatoriu.

Cand spunem copii, spunem puritate, spontaneitate, naturalete, lipsa de inhibitii, amuzament, multe calitati pe care noi ca adulti le pierdem odata cu trecerea timpului. De aceea exista insa fotografia de familie.

Se vor face poze doar copilului sau participam și noi?
În toate ședințele foto cu nou născuți sau copii sunt incluse câteva cadre de familie, părinți + copii. Peste ani, copii tai iți vor mulțumi pentru ședință foto realizată de un fotograf de copii. Vezi video din timpul ședințelor foto.

Te-ar putea interesa și

Portofoliu Preturi Voucher foto Album foto Programeaza
 

Ședințe foto copii București

Programează ședința foto
 
Vrei să faci un cadou deosebit cuiva, ceva cu semnificație, fără să riști să nu-i placă? Un album foto sau voucher foto pentru ședințe foto pot fi un cadou deosebit și o experiență de neuitat!
 
MARIUS NICULAE PHOTOGRAPHY
Tel: 0739 874 228
contact@mariusniculae.commariusniculae.com
Spread the love