Politica de retur/anulare

Politica de retur/anulare

Detalii generale

Ca si client, toate comenzile tale se gasesc in contul tau de client de pe sit-ul mariusniculae.com, in sectiunea ZONA CLIENTI -> CONTUL MEU -> COMENZI.

Orice COMANDA are un cod unic ( numarul comenzii ) ce poate fi folosit ca VOUCHER FOTO pe care il poti face cadou apropiatilor. Ei vor arata codul cand vor veni la noi la studio. Nu uita, este necesar ca sedinta foto sa fie programata in urmatoarele 6 luni de cand ai facut comanda.

Valoarea voucherului este egala cu valoarea sesiunii foto pe care o alegi, vezi detalii si preturi sedinte foto.

Detinatorul unui VOUCHER FOTO are obligatia sa programeze sedinta foto in maxim 6 luni de la primire/cumparare.

Sedinta foto va fi organizata in studioul nostru de pe Strada Ernest Juvara, nr 14, etaj 2, sector 6, Bucuresti, Zona Cotroceni, vezi locatia pe maps.

Politica de anulare

In cele 6 luni de valabilitate, comanda poate fi anulata prin cerere trimisa pe adresa noastra de mail contact@mariusniculae.com.

In cerere te rugam sa atasezi:
– Numarul comenzii
– Nume si prenume
– Adresa mail si numarul de telefon

Vei fi contactat pentru confirmare.

Important

Daca ai primit un VOUCHER FOTO, nu poti cere sa-ti achitam contravaloarea lui. Pentru anularea unei comenzi si cererea de ramburs este necesar ca cel care a facut comanda sa ne contacteze.

Pe timpul valabilitatii unui VOUCHER FOTO, in cazul in care am decis sa aplicam o reducere pe site-ul nostru mariusniculae.com la pachetul pe care tu l-ai ales in momentul in care ai trimis comanda, nu pot cere sa-ti inapoiem diferenta. Ne rezervam dreptul de a modifica preturile afisate pe site-ul mariusniculae.com atunci cand consideram ca acest lucru este necesar.

Pentru sesizari sau mai multe informatii va rugam sa ne contactati folosind formularul de contact de pe site, adresa de mail contact@mariusniculae.com sau telefon 0728 187 628. Iti vom raspunde in cel mai scurt timp posibil.

Spread the love