Sedinte foto aniversare – Smash the cake

Sedinte foto aniversare – Smash the cake

Sedinte foto aniversare - Smash the cake

Vezi portofoliu sedinte foto smash the cake

Si iata ca a mai trecut un an, timpul a trecut, parca prea repede si bebelusii sau copii au mai implinit un anisor. Va invit sa urmariti cateva fotografii de la sedintele foto de aniversare smash the cake, pline de bucurie, emotii si … cu mult dulce!

Adoram sesiunile foto smash the cake, adoram copii cu zambetul lor nevinovat, plini de dragoste si care ne fac ziua si viata mai frumoasa. Va asteptam la o sedinta foto de aniversare, la care vom pregati recuzita si un decor specific pentru astfel de ocazii.

Vezi portofoliu sedinte foto smash the cake  •  Preturi sedinte foto – Comenzi  •  Ofera cadou o sedinta foto – Voucher foto cadou  •  Contact

 

Marius Niculae fotograf aniversare copii bucuresti, fotograf petrecere copii bucuresti, fotograf copii bucuresti, organizez sedinte foto copii bucuresti, sedinta foto aniversare smash the cake.

MARIUS NICULAE photography
Tel: 0728 187 628
Email: contact@mariusniculae.com

Daca sunteti in cautarea unui fotograf exceptional pentru evenimentul important ce se apropie in viata dumneavoastra, Marius Niculae va sta la dispozitie cu urmatoarele servicii foto video: fotografia de nunta, sedinta foto trash the dress, fotografia de botez, fotografia de maternitate, sedinte foto nou nascuti, sedinte foto nou copii, fotografia de familie, sedinte foto naniversare, cabina foto, filmari nunta, filmari botez.