fbpx

Sedinte foto aniversare – Smash the cake

Sedinte foto aniversare – Smash the cake

Sedinta foto Smash the cake

Sedinte foto Smash the cake

PREȚUL UNEI ȘEDINȚE FOTO ESTE DE 600 RON, VEZI DETALII

Portofoliu Preturi Voucher foto Album foto Programeaza
 

Sedinta foto Smash the cake. Și iată că a mai trecut un an, timpul a trecut, parca prea repede și bebelușii sau copii au mai împlinit un anișor. Vă invit să urmăriți câteva fotografii de la ședințele foto de aniversare smash the cake, pline de bucurie, emoții și … cu mult dulce!

Adorăm sesiunile de sedinta foto Smash the cake, adorăm copii cu zâmbetul lor nevinovat, plini de dragoste și care ne fac ziua și viață mai frumoasă. Vă așteptăm la o ședință foto de aniversare, la care vom pregăti recuzita și un decor specific pentru astfel de ocazii. Vezi video din timpul ședințelor foto.

Ședință foto aniversare smash the cake

 

Sedinta foto Smash the cake

Vorba care spune că „o imagine valorează cât o mie de cuvinte” este foarte adevărată, mai ales atunci când este realizată de un fotograf profesionist. Indiferent de evenimentul pe care urmează să îl organizezi și de locația unde are loc respectivul eveniment, un fotograf profesionist este cea mai bună alegere pentru a avea mai apoi cele mai frumoase și reușite amintiri pe care să le poți păstra pentru tot restul vieții.

Programează ședința foto
 

Te-ar putea interesa și

Portofoliu Preturi Voucher foto Album foto Programeaza
 
Vrei să faci un cadou deosebit cuiva, ceva cu semnificație, fără să riști să nu-i placă? Un album foto sau voucher foto pentru ședințe foto pot fi un cadou deosebit și o experiență de neuitat!
 
MARIUS NICULAE PHOTOGRAPHY
Tel: 0739 874 228
contact@mariusniculae.commariusniculae.com
Spread the love