Sedinta foto de Paste

Sedinta foto de Paste

Sedinte foto paste

Sedinte foto de Paste

Iepuras de pus in rama

Pentru că soarele pare tot mai prietenos cu noi, nu putem să nu ne gândim deja la sărbătoarea Paștelui și la darurile Iepurașului. Și cu această ocazie v-am pregătit o ședință foto specială, unică, de care să vă amintiți o viață întreagă. O ședință foto de pus în ramă la propriu!

Plătește avansul Programează sedința Cumpără un Voucher
 

brush

Plătește avansul Programează sedința Cumpără un Voucher
 

Sedinta foto de Paste

Paștele simbolizează reînvierea, atât în sensul ei religios, cât și în cel simbolic. Reînvierea naturii, revenirea la viață, o înflorire și o bucurie pentru ochiul privitorului. Așa că decorurile pentru ședință foto de Paste vor fi pe măsură, pline de culoare, de parfum și de simboluri ale acestei sărbători.

Fotografiile rezultate pot deveni cadoul ideal pentru cei pe care-i iubiți și cărora vreți să le faceți o bucurie, să le oferiți o mărturie a prețuirii voastre care să reziste în timp.

• Durata sesiunii foto 40 min
• Fundaluri diferite
• 40 fotografii editate si livrate online
• 3 fotografii printate in format 13×18 cm
• Termen de livrare 5 zile lucratoare

AFLĂ CÂT COSTĂ

Programează ședința foto
 

Așadar vă aștept cu drag, cu mic cu mare, în studioul nostru, special amenajat pentru voi cu ocazia Paștelui, pentru a realiza împreună o sedinte foto de Paste de neuitat. Vezi video din timpul ședințelor foto.

Sedinta foto copii de Paste

Vrei să faci un cadou deosebit cuiva, ceva cu semnificație, fără să riști să nu-i placă? Un album foto sau voucher foto pentru ședințe foto pot fi un cadou deosebit și o experiență de neuitat!
 
Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0