Intrebari frecvente

Întrebări frecvente

Sunt convins că ai unele întrebări în legătură cu ședința noastră foto. Mai jos, am să încerc să răspund la câteva dintre ele:

Am nevoie de un fotograf pentru botez sau o ședință foto cu copii, cum procedez?

Ne puteți suna oricând la nr 0728 187 628, stabilim o întâlnire, cu această ocazie ne vom cunoaște, apoi îmi prezentați detaliile legat de evenimentul ce va avea loc, iar eu o să vă prezint viziunea și ideile mele legat de asta.

O sa-mi aduc și portofoliul meu cu cele mai reprezentative albume.

O sa avem ocazia sa discutăm toate curiozitățile tale și toate detaliile relevante, de la ținută și cat de adecvată este pentru fotografie, până la desfășurătorul pe care îl vă urma evenimentul.

Cate fotografii realizezi?
Depinde de proiect, la o ședință foto cu copii realizez între 50 si 200 de fotografii, iar la un botez circa 700 de fotografii.

sedinte foto nou nascuti
cum sa-mi aleg fotograful de nunta

Cat timp durează să ne fotografiezi?
Din nou, depinde de specificul proiectului. Evident, nunta implică cel mai mult timp și cele mai multe pregătiri. O ședință foto obișnuită durează aproximativ doua ore, o nuntă douăzeci și ceva de ore, în vreme ce pozele la un botez până la cincisprezece ore.

Ce ar trebui să port?
Cred că nu există reguli absolute în materie de îmbrăcăminte. Personal, îmi încurajez clienții să poarte haine în care se simt confortabil. evident la evenimente ca nunta și botezul impun un cod vestimentar clasic. Însă, cu cât mai multă culoare, cu atât mai bine, în special în cazul ședințelor foto cu nou-născuți și copii. Ceea ce vă sugerez este să evitați îmbrăcămintea cu prea multe modele sau scris, pentru că atenția celui care admira poza trebuie să fie concentrată pe voi.

Pentru inspirație, poți vedea ceea ce au purtat clienții mei de-a lungul timpului în portofoliul meu.

Fotografiile sunt editate?
Toate fotografiile sunt editate la nivel mediu, realizez cropare, reglare contrast, culoare etc. În ce privește nunta, selecțiile pentru albumul foto sunt editate în detaliu pentru o calitate optima imperfecțiunile pielii sunt eliminate și așa mai departe.

Și fotografiile pentru botez, care vor ajunge în albumul foto al evenimentului, primesc un tratament special.

În cât timp primim fotografiile după nuntă / botez?
Termenul de predare al fotografiilor este de 8-12 săptămâni lanuntă, și de 6 săptămâni la botez. Filosofia mea este că nu poți face compromisuri cu calitatea, arta adevărată este cea care rezista în timp.

Sunt stresat(ă), copiii / socrii au emoții, ce mă fac?
Nici o grijă! După atâția ani ca fotograf profesionist, pot spune că am inteligența emoțională și socială necesare să vă scap de inhibiții. Cele mai frumoase fotografii sunt cele care “ies” natural.

trash the dress
Cum sa stabilim marile detalii ale unei nunti

Sunt prietenos, va dau încredere sa fiți veseli, sa fiți voi înșivă, să vă comportați cât mai autentic. Făcând asta, totul vă decurge bine. Vă voi spune ce trebuie să faceți, ce nu, cu cine să mergeți să dansați, că să nu ratați momentul.

Vă voi pune să vă jucați, vă voi spune glume și vă voi face să fiți în elementul vostru, pentru niște poze antologice!

Cine este mai fotogenic, femeile sau bărbații?
Nu vreau sa-i supăr pe domni, însa dacă n-ar fi femeia, n-ar exista meseria de fotograf de nuntă.

Fotografiezi toate detaliile? Flori, inele, decoruri?
Desigur! Ador să surprind toate lucrurile mici, creative, gândite să iți facă nunta sau botezul copilului o poveste senzațională.

Ca fotograf de familie, sunt onorat să fiu parte a poveștii voastre, și mă străduiesc să o comunic lumii prin pozele pe care le realizez.

Cum ești ca fotograf?
Perfecționist. Îmi plac clienții care vor calitate. Prefer să îmi răpesc din timp, să mă întâlnesc cu un client de 10 ori, să fiu sigur că stiu ce vrea el, că să îl mulțumesc, decât să primesc o sumă de bani din partea clientului, să ne întâlnim în ziua nuntii și să îi fac niste poze, pur și simplu.

Este vital să știu tot ce vrea clientul. Nu trebuie să ne ia absolut nimic prin surprindere.

Ce iți place cel mai mult la a fi fotograf de familie? Care este ședința ta foto preferată?

Îmi plac ședințele foto de după nuntă, când totul este mai natural – stresul și agitația s-au risipit, iar totul e o joacă.

Mănânci tort de nuntă?
Bineînțeles! Este chiar o clauză în contract, să primesc o felie de tort.

sedinte foto de maternitate
sedinte foto de maternitate

Sunt foarte mulțumit(ă) de serviciile tale, putem tine legătura?
Desigur! Fotografia de familie înseamnă o relație, pe care îmi place să o întrețin cu clienții mei. De la nuntă până la prima zi de scoală a copilului, sunt Marius Niculae, fotograful familiei tale.

Daca te căsătorești, cine iți va face fotografiile de nuntă?
Din fericire, am scapăt de această problemă – sunt căsătorit! Dar, ca să iți răspund la întrebare, la momentul respectiv am apelat la un prieten, fotograf profesionist și nu am regretat, pentru că albumul foto a ieșit fabulos. Iți recomand să faci la fel, și să îmi rezervi serviciile!

Sper să ne vedem în curând, prin obiectivul aparatului meu!

Marius Niculae Photography
0739 874 228 , Email: contact@mariusniculae.com

Spread the love