fbpx

Sedinte foto copii

sedinte foto copii

Sedinte foto copii

PREȚUL UNEI ȘEDINȚE FOTO ESTE DE 600 RON, VEZI DETALII

Preturi Voucher foto Album foto Programeaza
 

Pentru mine, ca fotograf de familie, cele mai frumoase amintiri sunt cele din timpul ședințelor foto pentru copii. Sunt pur și simplu fascinat de fiecare grimasă, de fiecare încercare de zâmbet, de fiecare părticică din această minune care luminează încăperea. Așa că pentru astfel de sedinte foto copii avem pregătite și cele mai frumoase elemente de recuzită și decor.

YouTube video
 

Întregim povestea cu tot ce poate fi mai frumos și mai gingaș: hăinuțe și accesorii, de la bentițe pentru fetițe, căciulițe, pălării, hăinuțe croșetate, blănițe, coșuri, până la valize și jucării, toate spălate și sterilizate după fiecare ședință foto! Decoruri idilice de vacanță, marine sau cu flori și multe altele fac ca fiecare ședință foto de bebeluși să fie desprinsă dintr-un basm.

Detaliile fac diferența, am înțeles asta după ani de muncă, după nenumărate ședințe foto, după nenumărate schimbări de recuzită și decoruri. Și mai este ceva ce contează enorm la ședințele foto pentru copii: să-ți placă 100% să fii în preajma celor mici. Copiii nu pot fi păcăliți, ei simt răceala, simt când nu ești prezent, când vrei să termini sesiunea foto mai repede, simt când omul din fața lor nu-l privește cu autentică și reală căldură.

Sedinta foto copii

brush

 

brush

Te-ar putea interesa și

Preturi Voucher foto Album foto Programeaza
 

Fotograf copii

În toate ședințele foto cu nou născuți sau copii sunt incluse câteva cadre de familie, părinți împreună cu copii. Vezi video din timpul ședințelor foto.
 

Programează ședința foto
 
Vrei să faci un cadou deosebit cuiva, ceva cu semnificație, fără să riști să nu-i placă? Un album foto sau voucher foto pentru ședințe foto pot fi un cadou deosebit și o experiență de neuitat!
 
MARIUS NICULAE PHOTOGRAPHY
Tel: 0739 874 228
contact@mariusniculae.com