fbpx

Sedinte foto maternitate

fotografie de maternitate

Fotografia de maternitate

Preturi Voucher foto cadou Rezerva sedinta foto Contact

 

O sedinta foto de maternitate nu ar trebui sa lipseasca din albumul familiei Dvs. Perioada sarcinii este una cu totul speciala in viata oricarui cuplu, dar mai ales in viata viitoarei mamici in care au loc transformari majore. Este un moment unic si cu siguranta merita memorat. Putem organiza sedinta foto de mtaernitate in studio, la Dvs acasa sau afara, la alegerea dumnavoastra. Va astept cu burtica la fotograf!

brush

brush

Te-ar putea interesa si

Preturi Voucher foto cadou Rezerva sedinta foto Contact

 

Sedinte foto maternitate

Pentru orice femeie rolul de mama este cea mai mare implinire si tocmai de aceea perioada maternitatii este fara doar si poate una speciala. Trecand de greutatile care pot sa apara in aceasta perioada precum greturi sau ameteli ori stari de oboseala, perioada maternitatii este unica pentru fiecare viitoare mamica, indiferent daca este la prima sarcina sau deja are experienta unei astfel de perioade.

Daca pana acum nu te-ai gandit sa surprinzi in fotografii momente din cele noua luni de sarcina, trebuie spus ca in urma unei sedinte foto maternitate vei avea amintiri memorabile sub forma unor fotografii pline de emotie.

Acum ma adresez tie, viitoare mamica. In fiecare zi zambesti si te minunezi de ceea ce ti se intampla, nu? Este un sentiment greu de egalat. Dar nu doar tu esti fericita, ci si sotul tau. Va fi cat de curand tatic si nu stii cum sa pastrezi totul asa, pentru totdeauna.

Fiecare miscare din pantec este motiv de fericire. Sigur vei dori peste ani sa iti amintesti totul asa. Sa revezi cum aratai, sa revezi tineretea si frumusetea. Aici exista o solutie. Poti apela la serviciile unui fotograf profesionist, care sa-ti fotografieze toate acestea. In viitor, tu si sotul tau veti putea rememora magia.

Sedinte foto de gravida

Tel: 0728 187 628
Email: contact@mariusniculae.com

Daca sunteti in cautarea unui fotograf exceptional pentru evenimentul important ce se apropie in viata dumneavoastra, Marius Niculae va sta la dispozitie cu urmatoarele servicii foto video: fotografia de nunta, sedinta foto trash the dress, fotografia de botez, fotografia de maternitate, sedinte foto nou nascuti, sedinte foto nou copii, fotografia de familie, sedinte foto aniversare, cabina foto.