Sedinte foto maternitate

Sedinte foto maternitate

Sedinte foto maternitate

Sedinte foto maternitate

AFLĂ CÂT COSTĂ

Plătește avansul Programează sedința Cumpără un Voucher
 

Majoritatea ședințelor foto de maternitate pentru doamnele însărcinate se fac în studioul nostru, departe de ochii lumii, în special dacă gravidă dorește să pozeze aproape dezbrăcată. Într-adevăr, aceste ședințe foto sunt foarte comode, însă în aer liber, la natură, fotografiile sunt mult mai expresive, aici, viitoarea mămică își arata frumusețea naturală din plin, demonstrând totodată, că este gata să dea viață unei alte ființe.

Dacă doriți ceva special, puteți pune accentul pe mici detalii, cum ar fi povestea de naștere a copilului Dvs. Așteptarea copilului trebuie imortalizată în așa fel, încât apariția bebelușului pe lume să vorbească de la sine. Este foarte plăcut, atunci când fotografiile scot în evidență tandrețea dintre viitorii părinți. Din imagini se vede, că bebelușul va avea parte de dragoste și grijă din partea lui mami și tati.

O sesiune de sedinte foto maternitate nu ar trebui sa lipsească din albumul familiei Dvs. Perioada sarcinii este una cu totul specială în viata oricărui cuplu, dar mai ales în viata viitoarei mămici în care au loc transformări majore. Este un moment unic și cu siguranță merită memorat. Pentru asta putem organiza sedinta foto de maternitate la noi în studio.

Sedinta foto maternity

brush

brush

Plătește avansul Programează sedința Cumpără un Voucher
 

Sedinte foto maternitate

Pentru orice femeie rolul de mama este cea mai mare împlinire și tocmai de aceea perioada maternității este fără doar și poate una specială. Trecând de greutățile care pot să apară în această perioadă precum grețuri sau amețeli ori stări de oboseală, perioada maternității este unică pentru fiecare viitoare mămică, indiferent dacă este la prima sarcină sau are deja experiența unei astfel de perioade.

Această perioadă specială care unește bebelușul de mama sa merită să fie imortalizată. Aceste amintiri vor fi păstrate prin intermediul pozelor realizate în timpul unei ședințe foto. Realizând o sedinta foto de maternitate vei împărtăși cu mândrie această aventură pasionantă împreună cu copilul tău, câțiva ani mai târziu.

YouTube video

YouTube video
 

Daca până acum nu te-ai gândit să surprinzi în fotografii momente din cele nouă luni de sarcină, trebuie spus că în urma unei sedinte foto maternitate vei avea amintiri memorabile sub forma unor fotografii pline de emoție.

Ce poate fi mai frumos decât să ai câteva fotografii din această perioadă unică din viața unei femei? Din cauza schimbărilor hormonale prin care trece o femeie în timpul sarcinii, o astfel de ședință foto are toate șansele de a-ți ridica moralul. Vezi video din timpul ședințelor foto.

Acum mă adresez ție, viitoare mămică. În fiecare zi zâmbești și te minunezi de ceea ce ți se întâmplă, nu? Este un sentiment greu de egalat. Dar nu doar tu ești fericită, ci și soțul tău căci va fi cât de curând tătic și nu știi cum să păstrezi totul așa, pentru totdeauna.

Fiecare mișcare din pântec este motiv de fericire și sigur vei dori peste ani să iți amintești totul așa. Să revezi cum arătai, să revezi tinerețea și frumusețea. Aici exista o soluție, poți apela la serviciile noastre pentru a-ți fotografia toate aceste momente, astfel în viitor, tu și soțul tău veți putea rememora magia.

Pentru că perioada de sarcină trece foarte repede și pentru a putea să îți reamintești peste ani emoțiile, trăirile și sentimentele din aceste luni ale maternității, o sedinta foto maternitate este fără doar și poate o alegere foarte inspirată. Vă aștept cu burtica la fotograf!

Sedinte foto gravida

Ședințele foto de maternitate au un farmec aparte, de o senzualitate inocentă. Fie că iți dorești o singura ședință foto maternitate în perioada lunilor de sarcina, atunci când burtica este deja vizibilă, fie că preferi mai multe ședințe foto maternitate pentru a surprinde modul în care burtica a crescut până chiar înainte de momentul aducerii pe lume a viitorului nou-născut, oricare dintre aceste variante sunt disponibile în oferta noastră de sedinte foto de gravida.

Programează ședința foto
 
Vrei să faci un cadou deosebit cuiva, ceva cu semnificație, fără să riști să nu-i placă? Un album foto sau voucher foto pentru ședințe foto pot fi un cadou deosebit și o experiență de neuitat!
 
MARIUS NICULAE PHOTOGRAPHY
Tel: 0739 874 228
contact@mariusniculae.commariusniculae.com
Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0