Sedinte foto nou nascuti

Sedinte foto nou nascuti

Sedinte foto nou nascuti

Sedinte foto nou nascuti

AFLĂ CÂT COSTĂ

Plătește avansul Programează sedința Cumpără un Voucher
 

Nu este secret că nou-născuții, copiii și familia sunt subiectele mele preferate pentru fotografie. De fiecare dată, la orice ședință foto de copii, aceștia au fost o inspirație pură pentru mine.

Din timpul sarcinii și până la prima zi de școală sau chiar mai departe, am fost alături de clienții mei și le-am surprins toată paleta de trăiri: nerăbdare, extaz, ușurare, emoție, curiozitate, împlinire. În principal lucrez cu lumina naturală, pentru că lumina este legătură dintre mama și copil în toate stagiile importante ale vieții: maternitate, naștere, copilărie.

Din clipa în care intră în viața noastră, o schimbă complet, de parcă totul se învârte doar în jurul lor. Timpul trece iar ei cresc atât de repede, fără fotografii, multe din momentele frumoase sunt date rapid uitării. Fiecare nou născut este o adevărată minune, iar pentru părinți o adevărată binecuvântare. În primele săptămâni de viață un nou născut transmite multa delicatețe, gingășie, vulnerabilitate și foarte multă inocență. Toate acestea fac din primele săptămâni de viață o perioada cu adevărat specială pentru părinți.

Pentru a surprinde toți pașii din uimitorul process al creșterii puteți începe fotografierea nou născutului încă din primele zile și să continuați cu mai multe sedinte foto nou nascuti în primul an, apoi cu cel puțin una anuală. Recomandăm o ședință foto de aniversare anuală, astfel părinții celui mic vor avea o imagine clară a transformării puiului lor de care își vor aminti cu drag peste ani când puiul lor va crește.

Sedinta foto nou nascut se va desfășura la noi în studio unde dispunem de o recuzită impresionantă. În afară de ședințele foto obișnuite puteți opta și pentru ședințe foto tematice, de Crăciun sau de Paște. Vă așteptăm cu drag!

brush

brush

Plătește avansul Programează sedința Cumpără un Voucher
 

Sedinte foto nou nascuti

A venittttt!!! Se aude strigătul unui tată fericit. Așa începe totul, când sosit momentul arzi de nerăbdare să-ți vezi fetița sau băiețelul. Acesta este cel mai minunat lucru, de aceea sunt aici să păstrăm această amintire cu foto bebeluși într-o imagine de splendoare.

Pentru bebelușul ce abia a ajuns pe lumea noastră agitată puteți alege unul dintre pachetele noastre de ședințe foto de nou-născuți. Îți recomand ca în primul an pentru a surprinde etapele de creștere și dezvoltare ale bebelușului tău să realizezi periodic o ședință foto de nou născut, nu îți spun asta ca fotograf, ci ca părinte.

Sunt multe lucruri de care este bine să țineți cont când alegeți un fotograf pentru un eveniment important din viața voastră. Cu atât mai mult atunci când alegeți un fotograf pentru prima ședință foto a bebelușului vostru. Și cum mai nou se spune că modestia este calitatea oamenilor fără calități, noi nu ne vom da modești, ci vă vom spune real și concret ce ne face diferiți și extrem de eligibil. Iată cel puțin 7 motive pentru care să ne alegeți pe NOI!

Avem experiență mare în ceea ce privește ședințe foto nou născuți. Experiență care contează enorm atunci când vine vorba despre niște bebeluși delicați, aflați în plin proces de adaptare la lumea în care au venit.

YouTube video

YouTube video
 

Facem un setup și pe burtică, dacă bebe este cooperant și ne ajută în acest sens. Este foarte important să nu-i creăm disconfort nici lui, nici părinților. Ne dorim o experiență minunată pentru toți cei implicați.

Luăm câteva cadre și cu părinții, întotdeauna mai emoționați decât personajul principal. Dar ce poate fi mai frumos decât acest lucru, să le surprindem fix acele emoții de la început de aventură?

Termenul de livrare este scurt. Asta pentru că ne bazăm pe o echipă minunată, în care fiecare are un rol esențial: un fotograf, o asistentă și doi editori foto.

Studioul nostru este situat într-o locație spațioasă și luminoasă, astfel că în ședințele noastre foto putem folosi lumina natural, atât de prețioasă în acest domeniu. Te invităm sa urmărești video din timpul ședințelor foto.

Fotograf newborn

Sunt fotograf newborn profesionist cu vastă experiență în fotografia de familie, copii, bebeluși, sedinte foto nou nascuti si fotografia de eveniment. Studioul foto este localizat in București, unde organizăm ședințe foto copii, sedințe foto bebeluși, sedinte foto nou nascuti. Deținem o bogată recuzita, fundițe, pălăriuțe, fustițe, coșuri, accesorii croșetate și foarte multe fundaluri pentru a realiza fotografii cât mai profesionale. Când prichindelul a descoperit tainele vorbirii și deja nu mai puteți ține pasul cu energia să debordantă, va așteptăm cu drag la o ședință foto de copii.

Programează ședința foto
 
Vrei să faci un cadou deosebit cuiva, ceva cu semnificație, fără să riști să nu-i placă? Un album foto sau voucher foto pentru ședințe foto pot fi un cadou deosebit și o experiență de neuitat!
 
MARIUS NICULAE PHOTOGRAPHY
Tel: 0739 874 228
contact@mariusniculae.commariusniculae.com
Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0