fbpx

Sedinte foto nou nascuti

YouTube video

 

Sedinte foto nou nascuti

Preturi Voucher foto Album foto Programeaza

 

Bebelușii…din clipa în care intră în viața noastră o schimbă complet, de parcă totul se învârte doar în jurul lor. Timpul trece iar ei cresc atât de repede, fără fotografii, multe din momentele frumoase sunt date rapid uitării.

Pentru a surprinde toți pașii din uimitorul process al creșterii puteți începe fotografierea nou născutului încă din primele zile și să continuați cu mai multe ședințe foto de nou născut în primul an, apoi cu cel puțin una anuală. Recomandăm o ședință foto de aniversare anuală, astfel părinții celui mic vor avea o imagine clară a transformării puiului lor de care își vor aminti cu drag peste ani când puiul lor va crește.

Ședința foto se va desfășura la noi în studio unde dispunem de o recuzita impresionantă. În afară de ședințele foto obișnuite puteți opta și pentru ședințe foto tematice, de Crăciun sau de Paști. Vă așteptăm cu drag!

brush

brush

Te-ar putea interesa și

Preturi Voucher foto Album foto Programeaza

 

Sedinte foto nou nascuti

Sunt multe lucruri de care este bine să țineți cont când alegeți un fotograf pentru un eveniment important din viața voastră. Cu atât mai mult atunci când alegeți un fotograf pentru prima ședință foto a bebelușului vostru. Și cum mai nou se spune că modestia este calitatea oamenilor fără calități, noi nu ne vom da modești, ci vă vom spune real și concret ce ne face diferiți și extrem de eligibil. Iată cel puțin 7 motive pentru care să ne alegeți pe NOI!

Sunt fotograf profesionist cu vastă experiență în fotografia de familie, copii, bebeluși, nou nascuti si fotografia de eveniment. Studioul foto este localizat in București, unde organizăm ședințe foto copii, sedințe foto bebeluși, ședințe foto nou născuți. Deținem o bogată recuzita, fundițe, pălăriuțe, fustițe, coșuri, accesorii croșetate și foarte multe fundaluri pentru a realiza fotografii cât mai profesionale.

Fotograf newborn

Vrei să faci un cadou deosebit cuiva, ceva cu semnificație, fără să riști să nu-i placă? Un album foto sau voucher foto pentru ședințe foto pot fi un cadou deosebit și o experiență de neuitat!