fbpx

Sedinte foto nou nascuti

Newborn Photography

Preturi Voucher foto cadou Rezerva o sedinta foto Contact

Bebelusii…din clipa in care intra in viata noastra o schimba complet, de parca totul se invarte doar in jurul lor. Timpul trece iar ei cresc atat de repede, fara fotografii, multe din momentele frumoase sunt date rapid uitarii.

Pentru a surprinde toti pasii din uimitorul process al cresterii puteti incepe fotografierea nou nascutului inca din primele zile si sa continuati cu mai multe sedinte foto in primul an, apoi cu cel putin una anuala. Recomandam sedinta foto anuala, astfel parintii celui mic vor avea o imagine clara a transformarii puiului lor de care isi vor aminti cu drag peste ani cand puiul lor va creste.

Putem desfasura sedinta foto atat indoor la noi in studio unde dispunem de o recuzita impresionanta, cat si outdoor, de exemplu intr-un parc. In afara de sedintele foto obisnuite puteti opta si pentru sedinte foto tematice, de craciun sau de paste.

brush

brush

Te-ar putea interesa si

Preturi Voucher foto cadou Rezerva o sedinta foto Contact

Fotograf nou nascuti

Fotograf profesionist cu vasta experienta in fotografia de familie, copii, bebelusi, nou nascuti si fotografia de eveniment. Studioul este localizat in Bucuresti, organizam sedinte foto copii, sedinte foto bebelusi, sedinte foto nou nascuti. Detinem o bogata recuzita, fundite, palariute, fustite, cosuri, accesorii crosetate si foarte multe fundaluri pentru a realiza fotografii cat mai profesionale.

Din 2005 practic meseria de fotograf profesionist full time, detin o bogata experienta in fotografia de evenimente importante din viata unui cuplu: nunta, botez, cununie civila sau sedinte foto.

Fotograf Newborn Marius Niculae
Tel: 0728 187 628
Email: contact@mariusniculae.com

Daca sunteti in cautarea unui fotograf exceptional pentru evenimentul important ce se apropie in viata dumneavoastra, Marius Niculae va sta la dispozitie cu urmatoarele servicii foto video: fotografia de nunta, sedinta foto trash the dress, fotografia de botez, fotografia de maternitate, sedinte foto nou nascuti, sedinte foto nou copii, fotografia de familie, sedinte foto aniversare, cabina foto.