Sedinte foto maternitate

Pachet Mini

15 imagini, fotograf 

600 lei

 Ședința foto maternitate în studio, durează 60 de minute

 Portrete cu soțul și copiii sunt incluse

 2 rochițe la alegere, (rochițele sunt oferite noi)

Preț fotografii extra este 30 lei/imagine 

 Termenul de livrare este de 20 zile lucrătoare (2 zile la urgență)

 Imagini editate profesional, predate într-o galerie privată on line.

Pachet Standard

35 imagini, fotograf si asistent 

800 lei

• Ședința foto în studio sau în aer liber, durează 90 de minute

• Portrete cu sotul si copiii sunt incluse

• 4 tinute la alegere oferite de noi, (2 rochițe, 1 body și 1 material)

• Pret fotografii extra este 30 lei/imagine 

• Termenul de livrare este de 20 zile lucratoare (2 zile la urgență)

Imagini editate profesional, predate intr-o galerie privata on line.

Pachet Premium

45 imagini, fotograf si asistent 

1300 lei

• Ședința foto în studio sau în aer liber, durează pana la 120 de minute

• Portrete cu sotul si copiii sunt incluse

• 5 tinute la alegere oferite de noi, vom folosi sclipici, foițe aur și fum

• Album foto cu 20 pagini, format 20×20 cm

• Pret fotografii extra este 30 lei/imagine

• Termenul de livrare este de 15 zile lucratoare (2 zile la urgență)

• Imagini editate profesional, predate intr-o galerie privata on line.

Programează o ședință foto

Sedinta foto maternitate

1. Unde se pot realiza sedință foto maternitate?
În studioul din Str. Zării, nr 13, et 2, interfon “FOTO”, Sector 6, București, apasă AICI pentru mai multe detalii.
Și în aer liber, recomandăm Gradina Botanică.

2. Ținutele sunt asigurate de studio?
Studioul nostru include o mare varietate de obiecte de recuzită de calitate: rochițe variate și elegante, body-uri, halate, topuri mulate și multe alte surprize care vor crea atmosferă ideală și care te vor face să te simți minunat.

3.Când este recomandat să facem ședința foto?
Sesiunile foto de maternitate sunt recomandate să se facă în intervalul 25 și 34 de săptămână.

4. Cât durează sesiunea?
Totul depinde de pachetul pe care îl alegeți, poate varia intre 60 și 120 min.

5. Oferiți fotografii needitate?
Fotografiile needitate se livrează contra sumei de 300 lei, în format jpg.

6. Câte fotografii vom primi?
Între 15 și 45 de fotografii, în funcție de pachetul ales, pe care le puteți accesa dintr-o galerie online, cu parolă. Aveți posibilitatea de a achiziționă în plus fotografii editate, peste cele incluse în pachet, la un preț de 30 lei/fotografie

7. În cât timp primim fotografiile editate?
Prelucrarea fotografiilor se realizează în max 20 de zile lucrătoare. Aveți posibilitatea să alegeți dumneavoastră fotografiile.

Editarea fotografiilor la urgență (5 zile lucrătoare), 200 lei.

8. Cine va fi fotograful și asistentul pentru ședința noastră?
Ședințele foto de maternitate sunt realizate de Marius și Monica în intervalul orar 9-17, Luni-Vineri, și Madalina și Denisa în intervalul orar 17-21 Marți, Joi și Sâmbăta până la ora 14.

9. Cum putem achita?
Acceptăm numerar și transfer bancar.

10. Cum pot face rezervarea?
Rezervarea se face direct online pe site, telefonic la numărul 0728187628 și pe whatsapp la același număr sau apăsând butonul din colțul dreapta jos al site-ului. În cazul programărilor pe site, după ce ați trimis cererea, vă vom contacta rapid prin telefon pentru a stabili detaliile și pentru a confirma programarea.

11. Care este programul de lucru?
Ședințele foto se pot programa în zilele de luni-vineri. În cazul în care doriți să programați o ședință foto într-o zi de sâmbătă, este posibil, dar vă fi necesar să achitați o taxă suplimentară de 100 RON, indiferent de pachetul foto pe care l-ați selectat. Disponibilitatea pentru zilele de sâmbătă depinde de capacitatea noastră de programare.

12. Oferiți și serviciul Make Up?
Îți recomandam să ai parul aranjat și un machiaj profesional.
Pe partea de Make-up și Hairstyle colaborăm cu Anna Karpusha https://instagram.com/anna_karpusha?igshid=NTc4MTIwNjQ2YQ==

13. Ce obții la final?
Fotografii editate profesional, la mare rezoluție. Editarea cadrelor include ajustarea intensitățîi luminii și a contrastului, îmbunătățirea fundalului, retușarea feței pentru a elimina posibile imperfecțiuni și mici adaptări ale siluetei.

14. Am întârziat, ce fac?
Sesiunea are o durată fixă, în funcție de aceasta se fac celelalte programări. De aceea vă rugăm să aveți în vedere că prelungirea ei se vă face doar în limita timpului disponibil al fotografuluii.

15. Putem să îi aducem și pe bunici, mătuși, prieteni?
Da, puteți aduce, pentru fiecare persoană din familia extinsă se vă achita suplimentar 50 lei, taxă ce acoperă costurile de editare.

16. Un membru al familiei este răcit, mai venim la ședința foto?
Nu, dacă oricare din membrii familiei are probleme de sănătate ce sunt potențial contagioase (răceală, gripă, enterocolite, tuse, etc), sesiunea se va reprograma obligatoriu, în funcție de disponibilitate. Sau persoana bolnavă nu va participa la sesiunea foto. În eventualitatea în care ați ajuns la studio, iar unul dintre membrii este bolnav, sesiunea foto se va anula, pentru a nu pune în pericol alte persoane care ajung la studio.

AVANS 200 lei OBLIGATORIU. 

Taxă de weekend: +100 lei

Anulare: Dacă anunțați cu cel puțin 24 ore înainte la numărul de telefon 0728 187 628 sau pe mail contact@mariusniculae.com că nu veți ajunge la timp, avansul NU se va pierde. Dacă nu veți anunța, în acest caz avansul plătit este nerambursabil.

Încercați să ajungeți la studioul foto cu 10-15 minute înainte de ora stabilită în programare.

Înainte cu 24 ore de ședința foto vă vom contacta pentru a stabilii ultimele detalii.

Ședințe foto maternitate sunt sesiuni foto dedicate pentru doamnele însărcinate se fac în studioul nostru, departe de ochii lumii, în special dacă gravidă dorește să pozeze aproape dezbrăcată. Într-adevăr, aceste ședințe foto sunt foarte comode, însă în aer liber, la natură, fotografiile sunt mult mai expresive, aici, viitoarea mămică își arata frumusețea naturală din plin, demonstrând totodată, că este gata să dea viață unei alte ființe.

Dacă doriți ceva special, puteți pune accentul pe mici detalii, cum ar fi povestea de naștere a copilului Dvs. Așteptarea copilului trebuie imortalizată în așa fel, încât apariția bebelușului pe lume să vorbească de la sine. Este foarte plăcut, atunci când fotografiile scot în evidență tandrețea dintre viitorii părinți. Din imagini se vede, că bebelușul va avea parte de dragoste și grijă din partea lui mami și tati.

O sesiune de ședințe foto maternitate nu ar trebui sa lipsească din albumul familiei Dvs. Perioada sarcinii este una cu totul specială în viata oricărui cuplu, dar mai ales în viata viitoarei mămici în care au loc transformări majore. Este un moment unic și cu siguranță merită memorat. Pentru asta putem organiza ședința foto de maternitate la noi în studio.

Vezi portofoliu foto maternitate și nu uita să ne urmărești pe Youtube Marius Niculae Photography pentru a viziona clipuri din timpul sedințelor foto.

Amintiri pentru totdeauna

Fotografiile voastre merită să fie apreciate și păstrate pentru totdeauna. De aceea, în studioul nostru puteți comanda albume foto personalizate sau tablouri canvas cu cele mai reușite fotografii de la ședința dumneavoastră.