Fotografia de botez

brush

foto botez

Vezi portofoliu fotografia de botez

Hmmm, Botezul?! Știți și voi, desigur… petrecerea aceea minunată, organizată minuțios în cinstea celor mai mici membri ai familiei, la care se distrează, de fapt, cei mari! Dacă este sau nu corect, vă las pe voi să stabiliți pentru că, oricum ar fi, eu, ca fotograf de botez, mă voi ocupa strict de imortalizarea celor mai importante, frumoase și haoiase momente de la evenimentul vostru. Trebuie să recunosc că, pe lângă ședințele foto cu bebeluși din studio sau din oricare altă locație, fotografiile de botez sunt printre preferatele mele. Păi cum să nu fie? În primul rând, este vorba despre bebei, pe care eu îi ador, dacă ar fi fost după mine aș fi făcut o echipă de fotbal, recunosc, iar în al doilea rând, este vorba despre părinții acestora.

Știm cu toții că oricare părinte este topit după copilul lui și e normal să fie așa. Însă în ziua în care cel mic este creștinat se întâmplă ceva cu totul special. Momentele tandre se amplifică și au o naturalețe și o frumusețe aparte. Totul se transformă parcă într-o lume de basm, iar în această lume de basm este o adevărată plăcere să fii fotograf de botez. Rochițele, cămășuțele și accesoriile care mai de care mai viu colorate, papioanele și pălăriuțele care musai trebuie să se asorteze cu hăinuțele sau cu bijuteriile unice făcute special de nași pentru cei mici, la care se mai adaugă și acea stare euforică a părinților, fac dintr-un botez un moment mirific.

Tocmai de aceea, ca fotograf botez, te poți lăuda atunci când iei parte la un astfel de eveniment. Pentru că – și aici vorbesc în numele meu – mă pot juca în nenumărate feluri cu aparatul de fotografiat, pot surprinde imagini unice, momente frumoase, de neuitat, atât pentru micuțul creștinat căruia, cu siguranță, îi va plăcea, după ani și ani, să privească acele amintiri, cât și pentru părinții săi care, cel mai probabil – în special mămicile – vor vărsa o lacrima nostalgică atunci când le vor privi. Va invit sa vedeti cateva fotografii din portofoliul meu dedicat fotografiei de botez.

Fotograf de botez Marius Niculae

Portofoliu fotografia de botez  •  Portofoliu video botez  •  Preturi foto video botez  •  Comanda

brush

MARIUS NICULAE photography
Tel: 0728 187 628
Email: contact@mariusniculae.com

Daca sunteti in cautarea unui fotograf exceptional pentru evenimentul important ce se apropie in viata dumneavoastra, Marius Niculae va sta la dispozitie cu urmatoarele servicii foto video: fotografia de nunta, sedinta foto trash the dress, fotografia de botez, fotografia de maternitate, sedinte foto nou nascuti, sedinte foto nou copii, fotografia de familie, sedinte foto naniversare, cabina foto, filmari nunta, filmari botez.