fbpx

Fotografia de botez

Fotografia de botez

foto botez

Hmmm, Botezul?! Știți și voi desigur, petrecerea aceea minunată, organizată minuțios în cinstea celor mai mici membri ai familiei, la care se distrează, de fapt, cei mari! Dacă este sau nu corect, vă las pe voi să stabiliți pentru că oricum ar fi, eu ca fotograf de botez, mă voi ocupa strict de imortalizarea celor mai importante, frumoase și haoiase momente de la evenimentul vostru.

Trebuie să recunosc că, pe lângă ședințele foto cu bebeluși din studio sau din oricare altă locație, fotografiile de botez sunt printre preferatele mele. Pai cum să nu fie? În primul rand, este vorba despre bebei, pe care eu îi ador, dacă ar fi fost după mine aș fi făcut o echipa de fotbal, recunosc, iar în al doilea rând, este vorba despre părinții acestora. Vă invit să vedeți câteva fotografii din portofoliul meu dedicat fotografiei de botez.

Fotograf botez cu experiență

Sunt fotograf botez încă din 2005, capabil să surprind cele mai frumoase momente din ziua creștinării pruncului tău și nu trebuie să mă crezi pe cuvânt, privește galeria cu fotografii de botez pe care ți-am pregătit-o, citește în ochii părinților satisfacția și încrederea pe care le-am dăruit-o și dacă iți place stilul meu nu ezita să mă contactezi.

Te-ar putea interesa și

Portofoliu foto botez Preturi Cere o ofertă
 

Fotograf botez Marius Niculae

Vrei să faci un cadou deosebit cuiva, ceva cu semnificație, fără să riști să nu-i placă? Un album foto sau voucher foto pentru ședințe foto pot fi un cadou deosebit și o experiență de neuitat!
 
Spread the love